MONSTRUOZNO UBISTVO DRAGA MAŠULOVIĆA: Koljač držao delove nogu u svom stanu

Rešen stravičan zločin u Mirijevu

MONSTRUOZNO UBISTVO DRAGA MAŠULOVIĆA: Koljač držao delove nogu u svom stanu

Crna Hronika -
BOLESNIK Uhapšen muškarac (60) osumnjičen da je ubio biznismena Draga Mašulovića (61), čije je iskasapljeno telo pronađeno u garaži

BEOGRAD - Policija je uhapsila muškarca osumnjičenog za monstruozno ubistvo Draga Mašulovića (61) u Mirijevu, potvrdio je sinoć ministar policije Nebojša Stefanović. Ime ubice još nije saopšteno.Kako nezvanično saznajemo, reč je o muškarcu koji ima oko 60 godina i lečeni je psihički bolesnik, a kod njega u stanu nađeni su delovi Mašulovićevih nogu.Delovi odsečenih nogu nađeni su u stanu u osumnjičenog, tvrdi izvor Kurira, a pretpostavlja se da se zločin dogodio upravo u tom stanu.

- U tajnoj prostoriji u stanu osumnjičenog pronađen je deo ekstremiteta koji su odsečeni. Čini mi se, imamo dobar slučaj, ali u interesu istrage ostatak neću reći - rekao je Stefanović za RTS.Ubica se sinoć na saslušanju branio time da se navodno ničega ne seća.- Samo plakao i ponavljao da se ne seća - kaže naš izvor, pa se pretpostavlja da „igra na kartu neuračunljivosti“.Drago Mašulović, otac nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Vladimira Mašulovića (30), ubijen je tako što mu je lobanja smrskana palicom, nakon čega mu je zločinac isekao ruke i noge. Odsečeni ekstremiteti nađeni su pored tela 1. februara, u Mašulovićevoj garaži, u sastavu zgrade u Ulici Jovanke Radaković, na Mirijevu, ali nedostajale su obe natkolenice. Prema saznanjima Kurira, upravo one pronađeni u stanu osumnjičenog. Mašulović se bavio različitim poslovima, a bilo je nekoliko ljudi koji su mu dugovali novac.

Uviđaj... Policija skuplja delove tela
Uviđaj... Policija skuplja delove tela

Inače, Mašulović je živeo s maloletnom ćerkom u Rableovoj ulici, nedaleko od mesta gde je njegovo telo pronađeno. Šok i neverica zavladali su i u komšiluku pošto se saznalo da je Mašulović brutalno ubijen i iskasapljen.

- Drago je u poslednje vreme delovao zabrinuto. Imao je nekoliko poslova, bavio se uvozom krema, auto-transportom, građevinarstvom. Bio je intelektualac i znao je da zaradi. Voleo je da vozi dobra kola i često ih je menjao. Iz tog razloga sumnjam da je nekome dugovao novac. Možda je neko njemu dugovao, pa se na ovaj način rešio duga - rekao je nedavno za Kurir jedan Mašulovićev komšija.

U policiji su najavili da će danas saopštiti više detalja o zločinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track