HAPŠENJE U INĐIJI: Napao mladića zbog nevraćenog duga
Foto: Kurir, Ilustracija

Određeno zadržavanje do 48 sati

HAPŠENJE U INĐIJI: Napao mladića zbog nevraćenog duga

Crna Hronika -
BEOGRAD - Policija u Inđiji uhapsila je S.Š. (41) zbog sumnje da je teško povredio mladića koji mu navodno nije vratio dug.

Kako je saopštio MUP, sumnja se da je S.Š. na lokalnom putu u okolini Inđije fizički napao 23-godišnjeg mladića i naneo mu telesne povrede, zbog nevraćene pozajmice.Dodaje se da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Inače, policija je u Inđiji uhapsila je P.L. (19) osumnjičenog za dva razbojništva i tešku krađu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).Kako je navedeno u saopštenju MUP-a, sumnja se da je P.L. maskiran i uz pretnju nožem ukrao dnevni pazar iz prodavnica u Beškoj i Staroj Pazovi.

Dodaje se da ga je policijska patrola sprečila da opljačka benzinsku stanicu u Inđiji.Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track