HAPŠENJE U NOVOM SADU: Pronađeno još 23 litara UKRADENOG METADONA
Foto: MUP

Posle krađe u Kliničkom centru Vojvodine

HAPŠENJE U NOVOM SADU: Pronađeno još 23 litara UKRADENOG METADONA

Crna Hronika -

NOVI SAD - F.S. (33) iz Novog Sada, uhapšen je jer je kod njega policija prilikom pretresa stana pronašla ostatak metadona, 23 litara metadona, koje je u noći između 23. i 24. marta ove godine ukraden u Kliničkom centru Vojvodine.

Vrednost metadona zaplenjenog u ovoj akciji procenjuje se na oko dva miliona dinara.

Novosadska policija je 26. marta ove godine, neposredno posle krađe pronašla 36 boca metadona ukradenog iz ovog kliničkog centra i uhapsila Borisa T. (37), osumnjičenog da je počinio ovo krivično delo.

Ovaj Novosađanin je, u noći 23/24. marta provalio u metadonski centar, tako što je, šrafcigerom, koji je pronađen u njegovom stanu, obio prozor centra i ušao, nakon čega je našao ključeve sefa u kom se drži metadon i tako se dokopao ove tečnosti koja se koristi u lečenju heroinskih zavisnika i ukrao 59 flaša metadona, vrednog oko 150.000 evra. Policija je kod njega pronašla 36 litara metadona, a za ostatkom je tragala. Iz Metadonskog centra u Novom Sadu u noći između četvrtka i petka prošle nedelje ukradeno je 59 flaša metadona, vrednog oko 150.000 evra.

Osumnjičenom F.S., po nalogu tužilaštva, određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nakon čega će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

(S. S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VESTI U 14 SATI UŽIVO Šešelj: Nisam ušao u drugi krug zato što sam siroče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track