HOROR NA PROSLAVI PUNOLETSTVA U UBU Dvojica silovali devojčicu (17) pa nagovarali i druga!
Foto: Thinstock

Policija ih privela

HOROR NA PROSLAVI PUNOLETSTVA U UBU Dvojica silovali devojčicu (17) pa nagovarali i druga!

Crna Hronika -
Nadam se pravednoj istrazi i da će se dokazati da su moju ćerku na prevaru, koristeći to što joj je pozlilo od alkohola i što nije bila svesna šta joj se dešava, izveli iz kafane, odveli na parking i oduzeli joj nevinost - kaže devojčicina majka i dodaje da joj ćerka sada ne ostaje sama kod kuće

VALJEVO - Valjevci N.B.(17) i I.M. (17) osumnjičeni su da su u noći između između prošlog utorka i srede obljubili devojčicu S. K. (17) u centru Uba.

Oni su posle privođenja pušteni da se brane sa slobode, ali je tužilaštvo ipak odlučilo da zatraži njihovo hapšenje. Mladićima kojima se na teret stavlja krivično delo obljube određen je pritvor od 30 dana. Posle kobne noći kada je S. K. prijavila da su je dvojica vršnjaka silovala na parkingu stambene zgrade prekoputa restorana, policija je identifikovala N.B. i I.M. iz Valjeva, takođe goste na tom slavlju.

Oni su saslušani u prisustvu roditelja i socijalnog radnika, negirajući optužbe, a zamenik višeg tužioca tada nije ni predložio određivanje pritvora. U međuvremenu, pritvor im je određen. Tužilaštvo ih tereti i za isto krivično delo u pokušaju jer su podstrekavali još jednog maloletnika Ž. V. da i on siluje, ali im to nije pošlo za rukom.

- Nadam se pravednoj istrazi i da će se dokazati da su moju ćerku na prevaru, koristeći to što joj je pozlilo od alkohola i što nije bila svesna šta joj se dešava, izveli iz kafane, odveli na parking i oduzeli joj nevinost - kaže devojčicina majka Ž. K. i dodaje da joj ćerka sada ne ostaje sama kod kuće.

- Sa mnom i sa drugaricama komunicira normalno, ali kada nas poseti neko od starijih, čak i najbliža rodbina, povlači se u sobu i ne želi da razgovara. I dalje je kod nje, iako je žrtva, prisutan osečaj sramote da je ona nešto loše uradila.

- Znam da je bila nevina i da nikad pre proslave nije pila, tako da joj je mladost upropašćena - kaže samohrana majka devojčice.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track