HOROR NA SAJMIŠTU: PAUK MU DVAPUT ODNEO AUTO Zapalio policajce i sebe kod Parking servisa!

Zastrašujuće

HOROR NA SAJMIŠTU: PAUK MU DVAPUT ODNEO AUTO Zapalio policajce i sebe kod Parking servisa!

Crna Hronika -
Kako saznajemo muškarac je zadobio teške telesne povrede

Predrag L. večeras oko 19.30 sati na placu "Parking servisa" na Starom sajmištu u Beogradu polio je sebe i dežurne policajce G. K. i M. D. benzinom, i zapalio svu trojicu!Muškarac je ovom prilikom teško povređen, dok su policajci pretrpeli lakše telesne povrede.

- Policijski službenici zadobili su opekotine nižeg stepena, dok je Predrag L. zadobio opekotine neutvrđenog stepena - saznali smo na licu mesta.

Kako Kurir saznaje, Predrag L. je potpuno bio van sebe jer mu je "pauk" danas dva puta odneo automobil! Prvi put čovek je došao i platio, posle čega je odvezao automobil. Međutim, nekoliko sati kasnije pauk mu je ponovo odneo automobil, što očigledno nije mogao psihički da izdrži.

- On je došao sa dve flaše pune benzina. Ispred ulaza u Parking servis se polio benzinom, a dežurni policajci su odmah naslutili da hoće da se zapali. Tada su odmah potrčali ka njemu kako bi ga zaustavili u nameri da se zapali. Ipak, stigli su prekasno jer se očajni čovek već zapalio - saznali smo na licu mesta.

Parking servis večeras je saopštio da je dva puta uklonio automobil Predraga L. zbog nepropisnog parkiranja!

- Vozač P.L, koji se tokom dana dva puta nepropisno parkirao, večeras je oko 19.30 zapalio sebe i dva dežurna policajca na placu „Parking servisa“ na Starom sajmištu, pri čemu su policajci zadobili opekotine na rukama i pretrpeli lakše telesne povrede, dok je muškarac teže povređen - navodi se u saopštenju. - U toku dana, vozač je dva puta za redom napravio saobraćajni prekršaj, parkirajući svoje vozilo nepropisno. Nakon što su mu radnici Parking servisa prvi put uklonili automobil, vozač je sa placa Parking servisa pobegao, probivši rampu - saopšteno je. Dodaje se da je "pauk" ponovo odneo automobil.

- Isto vozilo je kasnije tokom dana ponovo zatečeno u prekršaju i prebačeno na plac Parking servisa na Starom sajmištu. P.L. je u trenutku kada je došao da preuzme automobil, revoltiran zbog kazni koje je dobio za nepropisno parkiranje, uzeo dve flaše benzina, polio njima sebe i dežurne policajce i zapalio se - objavio je "Parking servis".Direktor Parking servisa Andrija Čupković je na Starom sajmištu najoštrije osudio nasilničko ponašanje.

- Želim brz oporavak povređenim policajcima, ali i izgredniku, koji će morati da odgovara za svoje postupke jer ljudski život nema cenu. Zaposleni u Parking servisu i policija su samo radili svoj posao, i zato najoštrije osuđujem nasilničko ponašanje - rekao je Čupković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track