HOROR NA VRAČARU: Osmomesečna beba mrtva na terasi, majka isekla vene
Foto: Nemanja Pančić

Telo na obdukciji

HOROR NA VRAČARU: Osmomesečna beba mrtva na terasi, majka isekla vene

Crna Hronika -
Policija je provalila u stan i tamo zatekla jezivi prizor žene (37) kako leži na krevetu u lokvi krvi, pošto je isekla sebi vene, a na terasi pomodrelo telo osmomesečne devojčice koje nije davalo znake života

BEOGRAD - Beživotno telo osmomesečne bebe ženskog pola pronađeno je sinoć kasno na terasi stana zgrade u Južnom bulevaru 17 na Vračar, a njena majka isekla je vene.

Jezivom otkriću u stanu na četvrtom spratu prethodio je poziv uznemirene i zabrinute žene policiji da se u zaključanom stanu nalazi žena i beba i da joj se niko ne javlja i ne otvara vrata. Policija je provalila u stan i tamo zatekla jezivi prizor Tanje M. (37) kako leži na krevetu u lokvi krvi, pošto je isekla vene.

Na svu sreću žena je bila živa i na pitanje policajaca gde se nalazi beba dala je neubedljiv odgovor, pa su policajci započeli potragu po stanu za osmomesečnom devojčicom. Na terasi stana zatekli su jeziv prizor tela nesrećne devojčice koje je bilo pomodrelo i umotano u kesu, objavio je TV Pink.

Hitna pomoć je ženu sa isečenim venama zbog sumnje da je bila pod uticajem medikamenata prebacila na VMA gde se nalazi pod nadzorom. U stanu je urađen uviđaj, a telo bebe preneto je na obdukciju, kaj bi trebala biti urađena danas, posle čega će biti poznat tačan uzrok smrti, javlja TV Pink.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track