ŽENA ŽIVA IZGORELA U ŽABLJU Ćerka: Mislila sam da je komšija zapalio travu, a ne da gori moja majka
Foto: Slađana Stojanović

Legla, polila, se benzinom i zapalila

ŽENA ŽIVA IZGORELA U ŽABLJU Ćerka: Mislila sam da je komšija zapalio travu, a ne da gori moja majka

Crna Hronika -

ŽABALJ - Gledala sam kroz prozor kako gori vatra, misleći da je neko od komšija zapalio travu, a ne da gori moja majka Grozda. Joj, meni od kada sam čula da je to majka ja ne mogu da pogledam kroz prozor – jecajući počinje priču Dušica (32), ćerka Grozde Zekanović (66) iz Žablja, koja je u ponedeljak veče izvršila samoubistvo, samo sto metara od kuće gde su živeli.

Nemio događaj se dogodio tačno preko puta kuće u kojoj je ona živela kao podstanar sa suprugom ićerkom, u ulici Petra Konjevića.

Naime, Grozda je te kobne predvečeri, uzela iz prizemlja benzin, koji njen muž Mladen koristi za seču drva,otišla preko puta kuće i u jendeku legla , posula se benzinom i zapalila. Telo je zgorelo da je ostala i bezextremiteta, nažalost vatra je bukvaln progutala. Komšije koje su videle plamen, pozvale su odmahpoliciju i vatrogasce, ali su na žalost mogli samo da kontatuju smrt žene.

Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da se radi o samoubistvu.

- Verujem da joj je sve više dojadilo i beda i siromaštvo i da gleda i ćerku i mene bolesne, a i sama je imala svoje bolove – jecajući priča suprug Mladenko Zekanović dodajući da ima još četiri ćerke, ali da su one ostale u Bosni.

S. S./FOTO Slađana Stojanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Zmija među trudnicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track