HOROR U PETROVCU NA MLAVI: Pijan nožem izbo učiteljicu u školskom dvorištu pred đacima
Foto: Kurir

Jezivi zločin

HOROR U PETROVCU NA MLAVI: Pijan nožem izbo učiteljicu u školskom dvorištu pred đacima

Crna Hronika -
Ubistvo se dogodilo tokom velikog odmora, kada je Brankica izašla da kupi doručak. Žena je završila sa jelom, zapalila cigaretu i u tom momentu prišao joj je ubica i zario nož u vrat

PETROVAC NA MLAVI - Vladica T. (50) iz Petrovca na Mlavi nožem je usmrtio suprugu Brankicu T. (48) ispred škole u kojoj je radila kao učiteljica i to naočigled đaka.

Ubistvo se dogodilo tokom velikog odmora, izvan školskog dvorišta, kada je Brankica izašla da kupi doručak. Kako smo saznali, žena je završila s jelom, zapalila cigaretu i u tom momentu prišao joj je ubica i zario nož u vrat.

Brankičine kolege su u potpunom šoku i kažu da već nekoliko meseci nije živela s mužem, ali da ne znaju da li su zvanično razvedeni. Drugi izvori tvrde da se par razveo pre oko godinu dana, a muškarac je imao i zabranu pristupa bivšoj. Nesrećna žena je na mestu preminula, a ubica je uhapšen. Deca su puštena kući, a uviđaj je u toku.

Kako kažu svedoci, muškarac je bio u vidno pijanom stanju, pišu Večernje novosti.

- U školskom dvorištu Osnovne škole "Bata Bulić" u Petrovcu na Mlavi, muškarac je kuhinjskim nožem izbo svoju bivšu suprugu (45) koja je u toj obrazovnoj ustanovi bila učiteljica, izjavila je portparol policijske uprave u Požarevcu Jasmina Tišma.

Tišma je rekla da se nesreća desila jutros oko 9 sati, i da je žena sa teškim povredama prevezena u bolnicu. Dodala je da je uviđaj u toku.

- Policija nema zvaničnu potvrdu da je žena podlegla povredama, rekla je Tišma i dodala da je tu informaciju dobila od novinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track