IGOR VACLAVIĆ I DALJE U BEKSTVU: Drug iz zatvora jatak Srbina ubice?

Potraga u Italiji

IGOR VACLAVIĆ I DALJE U BEKSTVU: Drug iz zatvora jatak Srbina ubice?

Crna Hronika -

Srbin iz Subotice traži se zbog ubistva dvojice italijanskih državljana, vlasnika bara Davida Fabrija i čuvara šume Valerija Verija

BOLONJA - Italijanska policija sumnja da je odbegli dvostruki ubica Igor Vaclavić iz Subotice imao saučesnika, pomagača u skrivanju, koje traje više od mesec dana, pišu italijanski mediji. Sumnja se da je reč o bivšem zatvoreniku koga je Vaclavić upoznao u zatvoru.Podsetimo, Srbin iz Subotice traži se zbog ubistva dvojice italijanskih državljana, vlasnika bara Davida Fabrija i čuvara šume Valerija Verija, a sumnja se da se već skoro mesec i po dana krije u šumi između Ferare i Bolonje.

- Prate se određene sumnjive osobe, a jedna od njih je Igorov drug iz zatvora. Nemoguće je da on sam uspeva da se toliko dugo krije bez ičije pomoći. Pretpostavlja se da skrovište napušta samo noću, pa su jedinice koje ga traže opremljene specijalnim naočarima - prenose mediji reči policijskih zvaničnika.Inače, supruga ubijenog Davida Fabrija i njen advokat obratili su se javnosti.- Smatramo da je država kriva za sve što je Igor uradio. On je dva puta bio uhapšen, ali nije deportovan iz zemlje - rekli su u javnom obraćanju.Prethodnih nedelja policija je širila potragu za Srbinom jer su građani širom Italije prijavljivali da su ga viđali.J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track