Jedan imigrant preminuo na Klinici za neurohirurgiju, drugi u teškom stanju
Foto: Printskrin

Nesreća 24. februara

Jedan imigrant preminuo na Klinici za neurohirurgiju, drugi u teškom stanju

Crna Hronika -
Još četiri osobe hospitalizovane u niškom KC, posle saobraćajne nesreće kod Leskovca u stabilnom su stanju, naveo je Radovanović

NIŠ- Imigrant koji je teško povređen, 24. februara u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca, preminuo je na Klinici za neurohirurgiju, rekao je direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović.

Imigrant je preminuo sinoć u 21,15 časova uprkos svim naporima lekara koji su preduzeti u njegovom lečenju, naveo je Radovanović ukazujući na svu težinu njegovih povreda koje su dovele do smrtnog ishoda.

Drugi pacijent na Klinici za neurohirurgiju i dalje je u veoma teškom satnju, bez svesti i životno je ugrožen, naveo je Radovanović i dodao da je rukovodstvo KC od samog početka bilo jako oprezno prilikom davanja prognoza o toku lečenja najteže povređenih imigranata.

Još četiri osobe hospitalizovane u niškom KC, posle saobraćajne nesreće kod Leskovca u stabilnom su stanju, naveo je Radovanović.

Radovanović je rekao ranije da su svi imigranti hospitalizovani u KC Niš iz Bangladeša.

Saobraćajna nesreća se dogodila u utorak, 24. februara, na autoputu između Dodnjeg i Gorenjeg Krajinca, kod Leskovca, kada je s puta sleteo kombi "Iveco" u kome je bilo 54 imigranta i vozač.

Lekari leskovačke Opšte bolnice zbrinuli su 42 pacijenta, od kojih je šest upućeno u Klinički centar u Nišu, a četiri su transpoortovana za Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track