IRENA I DANILO SKOČILI U SMRT: Supružnici se bacili sa krova novosadske zgrade!

TUGA! Penzioneri izvršili samoubistvo

IRENA I DANILO SKOČILI U SMRT: Supružnici se bacili sa krova novosadske zgrade!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Bračni par Irena (74) i Danilo (74) Šandor izvršili su samoubistvo skočivši sa šestog sprata zgrade na Rumenačkom putu 21 u Novom Sadu.

- Oni su u ovu zgradu skoro došli kao podstanari i živeli su na šestom spratu, gde je nekad bila vešernica. Njih dvoje su dobrostojeći, imaju svoj stan u Novom Sadu i kuću u Nemačkoj. Nisu mogli da žive u svom stanu jer ta zgrada nema lift, a s obzirom na to da je Irena bila u kolicima i veoma bolesna, preselili su se ovde - ispričala je jedna komšinica iz zgrade.

Ona kaže da je nesrećni Danilo nedavno doživeo infarkt.- Imaju ćerku, koja je udata negde u Sremu, obilazila ih je redovno. Verovatno da više nisu mogli da izdrže svoje muke od raznih bolesti i da su rešili da odu u smrt zajedno, kao što su i živeli - kaže jedna od komšinica iz zgrade.Kako kaže komšiluk, prvo je pala baka Irena, a odmah za njom i Danilo.- Prizor je bio jeziv. Strašno, ne znam šta bih rekla. Ceo život su živeli zajedno i zajedno su i otišli na poslednji počinak. Bolest je učinila svoje - dodaje ona.S. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li je Srbija zaštićena od sajber napada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track