ISPOVEST PRETUČENE DEVOJKE: Zbog Ćeme sam umalo postala invalid!
Foto: Damir Dervišagić

Pevač ju je brutalno tukao

ISPOVEST PRETUČENE DEVOJKE: Zbog Ćeme sam umalo postala invalid!

Crna Hronika -
Čupao me je za kosu i počeo da me udara pesnicama. Imala sam povredu nosa i kičme, zbog čega sam nosila „kragnu“, kaže u razgovoru za Kurir A. M. (23)

BEOGRAD - Život mi se potpuno okrenuo naopako! Ćemu nisam poznavala, nikad ga pre, a ni posle te noći nisam videla. Ne znam zašto je nasrnuo na mene i drugaricu s kojom sam bila u lokalu, ništa mu nismo uradile. Jedino što mi pada na pamet je da je jednostavno bio pijan!Ovim rečima za Kurir je počela ispovest A. M. (23), žrtva pomahnitalog pevača Amela Ćemana Ćeme (35). Kako je Kurir pisao, nesrećnu devojku, koja je u jednom beogradskom lokalu bila u društvu drugarice J. K. (23) i njihovog prijatelja, voditelja Vlade Stanojevića, pevač je 24. aprila, na proslavi svog rođendana, napao i pesnicama tukao do krvi.Napala drugaricu- Te večeri u lokal sam došla s drugaricom. Vladu poznajemo površno i našle smo se s njim u istom društvu - kaže A. M., koja nije želela da joj se objavi ime i prezime.Ona nije želela da govori o detaljima, ali kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju u policiji ispričala je da je incident počeo kad je manje poznata pevačica Dajana Penezić polila vodom i počela da vređa drugaricu A. M.- Dajana je navodno napala J. K., koja se ranije zabavljala s njenim bratom, a njihov sukob datira još iz tog perioda. Dve devojke već su bile krenule kući kad je Dajana ispolivala J. K. i počela da je vređa: „Ku..o, ološu“ - kaže izvor Kurira.Dve devojke krenule su ka izlazu, međutim, tada se na vratima pojavio pomahnitali Ćemo.- Gde su ku..e, izbacite ku..e napolje! - vikao je pevač i šutnuo vrata, koja su se odbila i udarila A. M. po glavi.Obezbeđenje lokala tada je reagovalo i nakratko zadržalo pevača. Kad su svi već pomislili da je drama gotova, Ćemo je istrčao napolje i ponovo napao devojke, koje su sedele u automobilu pokušavajući da se smire.- Otvorio je vrata i počeo da me vuče za kosu! Udarao me je pesnicama dok mi nije raskrvario nos. Ko zna koliko bi me još tukao da nije ponovo dotrčalo obezbeđenje i odvuklo ga - rekla je A. M. u istrazi.I dalje se plašiPretučena devojka za Kurir kaže da se od povreda koje joj je pevač naneo te noći još nije u potpunosti oporavila.- Iste večeri sam otišla na pregled. Imala sam povredu nosa i kičme, zbog čega sam nosila „kragnu“. Fizički sam mnogo bolje, mada i dalje idem na preglede zbog kičme, ali psihičke traume ne prolaze. I dalje osećam strah, napadnuta sam bez ikakvog povoda. Sve to je ostavilo posledice na mene - kaže A. M.Istraumirana devojka kaže da nema dilemu da li će krivično goniti pevača.- Odazvaću se svakom pozivu nadležnih organa i pridružiću se krivičnom gonjenju pevača - ističe ona na kraju.Pevač Ćemo juče nije hteo da odgovori na naše pozive. On je dan ranije, podsetimo, u razgovoru za Kurir slagao da nije bio u policiji, iako je fotografisan ispred stanice Savski venac.

Ispred policije...  Ćemo
Ispred policije... Ćemo

Ćemin advokatŠKODITE NJEGOVOJ ČASTI I UGLEDUU ime pevača Amela Ćemana, redakciji Kurira juče se obratila njegov advokat Sanja Glavonjić. U pismu koje je poslala ona je navela da su apsolutno netačni navodi da je učestvovao u spornom događaju i tukao A. M.- Ne postoje nikakvi argumenti i materijalni dokazi. Ovakve insinuacije imaju za cilj da naškode časti i ugledu Amela Ćemana i nanesu duševni bol njegovoj porodici - navela je advokatica.

Dajana PenezićPOLILA SAM JE VODOM, ALI NIKOME NISAM PRETILADok je pevač tukao A. M. u automobilu, njegova prijateljica Dajana Penezić navodno je nasrnula na njenu drugaricu, preteći joj i udarajući nogama u kola. Penezićeva priznaje za Kurir da je devojku polila čašom vode, ali negira da joj je pretila.- Tačno je da sam bila na rođendanu i dala sam izjavu policiji, ali ne znam ni za kakav incident. Ja sam tu devojku, bivšu mog brata, polila vodom i otišla s rođendana. Drugu devojku, koja je bila s njom u društvu, ne poznajem. Laž je da sam šutirala ičija kola - kaže Dajana Penezić, koja radi kao lekar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja