ISPRED LOVAČKOG DOMA U OSTRI: Čačanin se ubio gasom iz auspuha svog autombila
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

Rebrasto crevo sprovedeno bilo u vozilo

ISPRED LOVAČKOG DOMA U OSTRI: Čačanin se ubio gasom iz auspuha svog autombila

Crna Hronika -

ČAČAK - Tridesetsedmogodišnji Čačanin Zoran Belić, pronađen je u sredu mrtav u svom automobilu, ispred zgrade Lovačkog doma u selu Ostra, nedaleko od Čačka.

Prema saznanjima iz policije, na njegovom telu nisu pronađeni tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je sebi oduzeo život trovanjem izduvnim gasom iz auspuha.

- Kada smo stigli na uviđaj, mladić je već bio mrtav. Zatekli smo automobil na čijem je auspuhu bila zakačena cev od usisivača. Drugi kraj rebrastog creva je bio sproveden u vozilo. Pouzdano se ne zna koliko je motor automobila radio. Na telu muškarca nisu pronađeni tragovi nasilja - rekao je naš izvor iz policije.

Lovački dom u Ostri se nalazi pod planinskim masivom Ostrice i Vujna, prilično daleko od centra sela i u njegovoj neposrednoj blizini nema kuća, tako da je taj objekat često stecište onih koji pojedine radnje žele da obave daleko od očiju znatiželjnih. Zbog toga meštani ne obraćaju previše pažnju kada primete da tamo zamakne neki automobil.

- Ipak, pažnju mi je privukao auto koji je dugo bio upaljen, pa sam šetajući pošao na tu stranu da vidim o čemu se radi. Zatekao sam stravičan prizor. Otvorio sam vrata, ali momak je već bio mrtav. Srčani sam bolesnik i još uvek ne mogu da dođem sebi od šoka - rekao je N. S. meštanin ovog sela koji je odmah obavestio policiju.

Vest da je u dvorištu Lovačkog doma pronađen mrtav čovek, šokirala je selo.

U tom objektu meštani veoma često organizuju porodična slavlja, svadbe, veridbe, rođendane.

- Zoran je iz dobre i ugledne familije. Živeo je sa ženom i decom u Čačku i nikome nije poznato da je imao neki problem. U Lovačkom domu je kao nekadašnji meštanin sela, ali i kao lovac proveo mnoge lepe trenutke. Imao je poso, divnu porodicu, ovakav potez je najmanje što smo od njega očekivali - kažu Zoranovi prijatelji iz detinjstva.

Nesrećni muškarac je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

D.Čeković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja