ISTRAGA PROTIV PEVAČA: Ćemo peva u tužilaštvu!
Foto: Dragan Kadić

Incident u kafiću

ISTRAGA PROTIV PEVAČA: Ćemo peva u tužilaštvu!

Crna Hronika -
Amel Ćeman trebalo bi da 9. septembra da iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu o optužbama da je ispred kafića iz čista mira pretukao A. M. (23)

BEOGRAD - Pevač Amel Ćeman (35), poznatiji kao Ćemo, koji se sumnjiči da je ispred jednog beogradskog kafića iz čista mira pretukao A. M. (23), trebalo bi da 9. septembra da iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu, saznaje Kurir.- Policija je podnela krivičnu prijavu tužilaštvu i Ćeman bi tog dana trebalo da bude saslušan - kaže izvor Kurira.Incident zbog kojeg se pevač našao na udaru zakona dogodio se 24. aprila. A. M. je za Kurir ispričala da je te večeri prvi i poslednji put videla Ćemana.Uvrede i batine- Život mi se potpuno okrenuo naopako! Ćemu nisam poznavala, ne znam zašto je nasrnuo na mene i drugaricu, ništa mu nismo uradile. Jedino što mi pada na pamet je da je jednostavno bio pijan - ispričala je ranije za Kurir A. M., koja je te večeri bila u društvu drugarice J. K. (23) i njihovog prijatelja, voditelja Vlade Stanojevića.Prema nezvaničnim informacijama, devojka koja je završila u bolnici posle napada u policiji je ispričala da je incident počeo kada je manje poznata pevačica Dajana Penezić vodom polila i počela da vređa J. K.- Dajana je navodno napala J. K., koja se ranije zabavljala s njenim bratom, a njihov sukob datira još iz tog perioda. Dve devojke već su bile krenule kući kad je Dajana ispolivala J. K. i počela da je vređa: „Ku..o, ološu“ - podseća izvor Kurira.Dve devojke krenule su ka izlazu, međutim, tada se na vratima pojavio pomahnitali Ćemo.- Izbacite ku..e napolje, gde su ku..e? - vikao je pevač i šutnuo vrata, koja su se odbila i udarila A. M. po glavi.Obezbeđenje lokala tada je reagovalo i nakratko zadržalo pevača. Kad su svi već pomislili da je drama gotova, Ćemo je istrčao napolje i ponovo napao devojke, koje su sedele u automobilu.Raskrvario joj nos- Otvorio je vrata i počeo da me vuče za kosu! Udarao me je pesnicama dok mi nije raskrvario nos. Ko zna koliko bi me još tukao da nije ponovo dotrčalo obezbeđenje i odvuklo ga - rekla je A. M. na saslušanju.

SaslušanjeU POLICIJI NEGIRAOĆemo je početkom jula, nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, saslušan u policiji. Međutim, negirao je optužbe tvrdeći da prvi put čuje za incident.- Rekao je da je nikad nije udario, što je u suprotnosti sa onim što su ispričali svedoci - kaže izvor iz istrage.

DRUGOVI ZA PONOSĆemov prijatelj Vlada Stanojević, koji je ušao u „Farmu 6“, nedavno se našao u središtu skandala zbog batinanja tadašnje devojke Ana Marije Žujović.Ćemov kolega Adil Maksutović ima posla s pravosudnim organima zbog sumnje da je 6. decembra 2013. pretukao nevenčanu suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track