IZ BANKE U BERANAMA OTELI 150.000 EVRA: Tinejdžerima iz Beograda mesec dana pritvora
Foto: Marina Lopičić

Harali po Crnoj Gori

IZ BANKE U BERANAMA OTELI 150.000 EVRA: Tinejdžerima iz Beograda mesec dana pritvora

Crna Hronika -

PODGORICA - Beograđanima Milanu B. (19) i Filipu M. (18) koji se sumnjiče za krađu 150.000 evra iz Prve banke u Beranama, određen je pritvor do 30 dana, prenose crnogorski mediji.

Kako se navodi, mladićima je pritvor odredila sudija za istragu Vanja Rakonjac.

- Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično delo razbojništvo. Pljačka se dogodila u ponedeljak oko 9 sati ujutru, kada su mladići upali u filijalu Prve banke, uzeli novac i taksijem pobegli u Rožaje, gde su posle dva sata uhapšeni - prenose mediji.

SPEKTAKULARNA PLJAČKA BANKE U BERANAMA: Dvojica Beograđana oteli oko 150.000 evra!

Očevici razbojništva su ispričali da su mladići bili maskirani fantomkama i maramama. Oni su bili naoružani pištoljima i svima su naredili da legnu, a potom su primorali radnike da otvore trezor.

- Jedan od momaka je ispalio hitac upozorenja u vazduh. Veruje se da su brzo uhapšeni jer je banka kompletno prekrivena kamerama, pa su prepoznati na osnovu snimaka - ispričao je izvor upućen u istragu.

Kod njih je pronađen i oduzet novac za koji se sumnja da je ukraden iz banke. Istraga je utvrdila da su Beograđani u Crnu Goru 14. februara, da su se skrivali u Podgorici, a navodno su saslušani i u vezi sa još nekim krivičnim delima.

(J.I./ Cdm)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track