IZBOLA ROĐAKU NOŽEM 40 PUTA Osumnjičena za smrt Srpkinja u Štrpcu priznala ubistvo?

IZBOLA ROĐAKU NOŽEM 40 PUTA Osumnjičena za smrt Srpkinja u Štrpcu priznala ubistvo?

Crna Hronika -

Policija Kosova je sinoć saopštila da je dvadesetosmogodišnja žena, koja je privedena zbog sumnje da je ubila staricu u Štrpcu, priznala ubistvo i da je reč o devojci iz Beograda, koja je u rodbinskoj vezi sa ubijenom.

U saopštenju se navodi da je uhapšenoj, koja je navela da je motiv ubistva neraščišćeni imovinski porodični odnosi, određeno 48-časovno policijsko zadržavanje.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičena nema kriminalni dosije. Podsetimo, starica Draginja Nikolčević (89) zaklana je u petak uveče u svom domu u Štrpcu. Policija je juče ujutru pronašla u komšiluku Nikolčevićeve telo i telo još jedne starice čiji identitet nije saopšten.

Direktor Srednjoškolskog centra u Štrpcu Predrag Krstić rekao je da su ove dve starice živele u kućama u neposrednoj blizini škole. Prema njegovim rečima, staricu koja se preziva Nikolčević je pronašla policija koja je telo odmah prebacila na obdukciju u Prištinu.

- Jutros je policija u susjednoj kući pronašla telo još jedne starice i ona je prebačena na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok i okolnosti smrti - rekao je Krstić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track