IZGUBILA BITKU ZA ŽIVOT: Novosađanka Teodora Kaćanski preminula večeras
Foto: Facebook

Zvanično potvrđeno u KC Vojvodine

IZGUBILA BITKU ZA ŽIVOT: Novosađanka Teodora Kaćanski preminula večeras

Crna Hronika -

NOVI SAD - Novosađanka Teodora Kaćanski (30), teško povređena u subotu u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep, podlegla je povredama večeras oko 20: 30 časova.

Mediji su danas objavili vest da je 30-godišnja Novosađanka jutros preminula, što je u toku dana za Kurir demantovala potparol Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin.

Na žalost, večeras je u Kliničkom centru Vojvodine za Kurir potvrđeno da je Teodora izgubila bitku za život.

Podsetimo, Teodora Kaćanski (30), teško je povređena u subotu u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep. Maskirani muškarac je pucao u vozačev deo "rendž rovera" beogradskih tablica, a u tom trenutku je tu sedela Teodora.

Policija istražuje da li je fitnes instruktorka ranjena u znak upozorenja njenog momku Nenadu Steviću (38)!

Teodora Kaćanski i Nenad Stević
Teodora Kaćanski i Nenad Stević

Podsetimo, nepoznati napadač izleteo je iz žbunja i ka njoj ispalio pet hitaca iz pištolja dok je izlazila iz crnog džipa ’’rendž rover’’, beogradskih registarskih oznaka, u subotu veče u Vardarskoj ulici u Novom Sadu. Nesrećna devojka ostala je u lokvi krvi ispred ulaza u kome je živela sa momkom, a napadač je peške pobegao ka Bulevaru Patrijarha Pavla gde mu se gubi svaki trag.Policija spekuliše i da je moguće da je to bilo upozorenje momku sa kojim je živela budući da je on od ranije poznat organima gonjenja, te se ne isključuje mogućnost da napad ima veze sa njegovim neraščišćenim poslovima.Teodora i njen momak su prema rečima komšija živeli prilično lagodno. Kažu da su odmah o svom trošku uveli video nadzor pre oko godinu i po dana kada su se doselili i da je njihovo celo potkrovlje, praktično ceo peti sprat.Policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim slučajem, a do kasno uveče uz pomoć vatrogasnih reflektora pregledali su detaljno teren u potrazi za čaurama. Teodoru su meci pogodili u vrat, ruku, nogu i stomak, a ispostavilo se da su povrede bile kobne.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track