IZREŠETAN PEVAČ IZ PAROVA: Miloš Stevanović štitio svoju devojku i repera Vuk Moba
Foto: Instafram

Pucnjava ispred splava „Snejk end šejk“ na Ušću

IZREŠETAN PEVAČ IZ PAROVA: Miloš Stevanović štitio svoju devojku i repera Vuk Moba

Crna Hronika -

BEOGRAD - Reper iz rijatilija „Parovi“ Vukadin Gojković (26), poznatiji kao Vuk Mob, Miloš Stevanović (32), majstor za tetovaže, i njegova devojka Jovana Đ. (25) teško su povređeni ispred splava na Novom Beogradu.

Na njih je zasad nepoznata osoba juče oko 2.30 sati ispred splava „Snejk end šejk“ na Ušću ispalila ceo šaržer i potom se udaljila s mesta pucnjave. Kako saznajemo, na povređene je iz pištolja pucao jedan od dvojice muškaraca s kojima su se Stevanović i Gojković prethodno posvađali na splavu.Povređene je Hitna pomoć prevezla na VMA. U Stevanovića je ispaljeno 15 hitaca, a lakše povrede zadobili su Gojković i devojka, koji su nakon saniranja povreda pušteni kući. Napadači, koji su ispalili 15 projektila iz vatrenog oružja, pobegli su i policija, koja ima snimke bezbednosnih kamera, intezivno traga za njima.Svađa- Još nije poznato kako je došlo do svađe i dve su mogućnosti razvijanja celog događaja. Prema prvoj, naoružani napadač je kod sebe imao pištolj i na splavu, a prema drugoj, nakon izbacivanja sa splava otišao je do kola, uzeo pištolj i ispalio ceo šaržer u Stevanovića i Gojkovića - rekao je izvor Kurira, blizak istrazi.Prema njegovim rečima, Stevanović je pogođen sa 12 projektila u donji deo tela, Gojković je povređen u stopalo, dok je devojku takođe u nogu pogodio rikošet.Rane- Stevanović ima rane po nogama, stomaku, kuku i leđima. Smešten je na intenzivnu negu, svestan je i komunikativan, i nije životno ugrožen - rekao je izvor Kurira sa VMA.Reper Vukadin Gojković je oko ponoći, pre ranjavanja, na svom FB profilu objavio sliku drugara, navodeći da su spremni za izlazak. Samo dva i po sata kasnije došlo je do svađe i obračuna. Nekoliko sati kasnije objavio je i svoju fotografiju iz bolesničke postelje i napisao da je dobro i da se moli za oporavak teško povređenog druga Stevanovića.Naša ekipa obišla je splav, ali svi tragovi incidenta već su bili uklonjeni. Na terenu su bili inspektori, koji su se raspitivali o slučaju i pregledali snimke bezbednosnih kamera sa obližnjih splavova.Reper Vukadin Gojković bio je učesnik „Parova“, a zabavljao se sa učesnicom rijalitija Tijanom Ajfon, a družio se s reperom Đusom i starletom Mimi Oro.Zaposleni na splavu u toku naše posete nisu mogli da nam kažu šta se dogodilo.Zid ćutanja- Mi smo druga smena, a menadžer nije tu, ne znam šta se dogodilo - rekao je jedan od šankera.

Stevanović na VMAMETAK PORED SRCAUbrzo nakon što se pročulo za ranjavanje, Fejsbuk prijatelji su se organizovali i otišli da dobrovoljno daju krv za Miloša Stevanovića, tatu majstora, koji je imao više operacija. Pored toga, drugovi su se organizovali i obaveštavali ostale o Miloševom stanju, pa je tako u jednom komentaru napisano da su Milošu do 15 sati izvađeni projektili iz leđa, noge, ramena...- Ostao je da se izvadi još samo onaj pored srca. Zato se čeka još malo da prođe vreme i da mu se stanje stabilizuje od prethodnih operacija. Sad ostaje da se naš brat bori i izgura ovu borbu! Čim još nešto budemo saznali, obavestićemo vas... - piše u komentaru.

Majka tatu majstoraIZGURAJ OVO, SINE!Lenka Đurić, majka Miloša Stevanovića, za njegovo ranjavanje, sudeći po komentarima, saznala je preko Fejsbuka. Nesrećna žena je u svom komentaru pitala šta se desilo s njenim sinom.- Molim vas, javite mi se, molim vas, majkina srećo, dušo, sine moj dragi. Voli te majka, samo izguraj ovo, molim te - napisala je očajna žena.

REAGOVANJA Tijana AjfonMISLILA SAM DA SU MI UBILI VUKAUplašila sam se da su ga ubili. Zvala sam ga, ali nije se javljao, potom sam se čula s njegovim roditeljima i rekli su mi da nije ništa strašno... Nismo više zajedno, ali i dalje ga volim kao čoveka, u odličnim smo odnosima. Poslala sam mu poruku, ali mi ne odgovara.Sani Trik FXPOGOĐEN U PETUIz medija sam saznao šta se dogodilo. Čuo sam se s Vukom, rekao mi je da je dobro i da je pogođen u petu. Kako sam razumeo, došlo je do gurkanja i posle toga sve ostalo. Ne znam da li je taj napadač imao kod sebe oružje i na splavu ili mu je bilo u kolima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track