SAHRANJEN DRAGAN TEŠIĆ (15): Jecajima i pesmom Pukni zoro oprostili se od nastradalog dečaka
Foto: Nebojša Mandić

Stravična saobraćajna nesreća u Obrenovcu

SAHRANJEN DRAGAN TEŠIĆ (15): Jecajima i pesmom Pukni zoro oprostili se od nastradalog dečaka

Crna Hronika -

OBRENOVAC - Nekoliko stotina ljudi, među kojima je veliki broj mladih, okupilo se ne Novom groblju u Obrenovcu kako bi na večni počinak ispratili Dragana Tešića (15) tinejdžera koji je prekjuče na svoj rođendan poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Obrenovcu.

U drvenom sanduku sa belom čipkom oko njega dečak je ispraćen.

Mladića su na večni počinak govorom ispratili njegov drug iz odeljenja i učiteljica.

Na molbu dečakovog oca, njegov drug je drhtavim glasom otpevao pesmu "Pukni zoro".

Sunce koje je sijalo tokom sahrane je nestalo i nad nebom iznad Obrenovca su se nadvili tamni oblaci i pala je jaka kiša, pa su neki Obrenovčani prokomentarisali da i nebo plače nad Draganom.

Sahrani je takođe prisustvovao i predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Podsetimo, Dragan Tešić tragično je nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreči koja se dogodila u ponodeljak rano ujutro u centru Obrenovca, kada se džip grand čiroki zakucao u zgradu na uglu ulica Vojvode Mišića i Kralja Petra Prvog. U trenecu su u trenutku udara bila četvorica mladića, koji su svi prebačeni u Urgentni centar. Odmah po prijemu maloletni Dragan Tešić je preminuo od posledica nesreće, dok vozač terenca Stanislav Petković (23) je preminuo dan posle nesreće od posledica zadobijenih povreda. U ovoj stravičnoj nesreći povređena su još dva maloletnika N. M. (15) i A. R. (16), čiji je otac vlasnik slupanog vozila,

(J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja