JEDNOM MU JE SAČUVAO GLAVU: Gde je završio čuveni Kneletov crveni porše?
Foto: Profimedia, Arhiva Espresso.rs

90-TE

JEDNOM MU JE SAČUVAO GLAVU: Gde je završio čuveni Kneletov crveni porše?

Crna Hronika -

Kneževićev otac napada policiju da ga je ubila, tvrdi da mu se sin nije bavio kriminalom. Nikada, međutim, nije objasnio otkuda njegovom sinu porše vredan 80.000 maraka, rekao je devedesetih jedan inspektor MUP-a za Kneleta.

Svi su se s razlogom klonili crvenog Poršea koji je 90-ih harao Beogradom. Vozio ga je Aleksandar Knežević Knele, a verujemo da nema osobe koja nije čula za njega.

Crveni Porše koji je 90-ih harao Beogradom i svi su ga se sa razlogom klonili. Vozio ga je Aleksandar Knežević Knele, a verujemo da nema osobe koja nije čula za njega.

Devedesete godine su, posmatrano iz današnjice, bile veoma čudne: kao što su danas u modi starlete, tada su kriminalci punili novine intervjuima.

Jedan od najpoznatijih kriminalaca bio je Knele, a njegov život okončan je u hotelu "Hajat" 28. oktobra 1992. godine.

Olako je potezao pištolj i ranjavao ljude, ali je bio i meta atentata: u maju 1992. godine zbog njegovog obračuna sa dva studenta iz Bijelog Polja diglo se pola Beograda na noge jer se pronela vest da snajperista puca sa krova SANU. Učestvovao je u obračunima ispred restorana “Poslednja šansa” i diskoteke “Luv” na Voždovcu, a ispred kluba “Nana” na Senjaku dve maskirane osobe naoružane “kalašnjikovima” istrčale su pred Kneletov “porše” i izrešetale ga. On se spasao podvlačenjem pod volan.

Taj crveni porše spasao mu je glavu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track