JEHOVIN SVEDOK SERIJSKI PLJAČKAŠ: Srbin pao u Italiji, policiju šokirao rečima VERA MI NE DOZVOLJAVA
Foto: Profimedia

Kradljivac

JEHOVIN SVEDOK SERIJSKI PLJAČKAŠ: Srbin pao u Italiji, policiju šokirao rečima VERA MI NE DOZVOLJAVA

Crna Hronika -

NOVARA - Srpski državljanin Radenko Jovanović (37), koji se nalazio na dve poternice, uhapšen je u Italiji tokom saobraćajne kontrole. On je tom prilikom uspeo čak i da povredi jednog policajca.

Mladić je zaustavljen tokom redovne kontrole i policiji je dao dokumenta koja su bila lažna. Kako su policajci posumnjali da nešto nije u redu, zamolili su ga da krene u policijsku stanicu.Zaustavljen na auto-putu- On je odbio da ostavi otiske pravdajući se da je u sekti Jehovini svedoci i da mu "vera to ne dozvoljava", a potom je udario policajca - prenose italijanski mediji.Dosadašnja istraga je pokazala da je „fijat punto“ u kojem je on zaustavljen bio registrovan na čoveka na koga se vodi čak 380 automobila. Lična karta i vozačka dozvola koju je Jovanović pokazao bile su oštećene i izbledele, a izdate su od strane hrvatskih vlasti.- Proverom se ispostavilo da je reč o lažnim dokumentima i da je muškarac zapravo Radenko Jovanović. Policajci su ga teškom mukom naterali da ostavi otiske, koji su i ukazali da je reč o srpskom državljaninu. Povređenog kolegu, koga je udario, odveli su u bolnicu - navodi se u medijima.

Odbio pomoć lekaraJovanović je takođe sproveden u bolnicu, ali je tamo odbio bilo kakvu pomoć jer se ni to nije slagalo s njegovim verskim uverenjima.- Ispostavilo se da je on pljačkaš banaka i serijski prevarant za kojim su raspisane dve poternice. Uglavnom je sam radio po Lombardiji, a pljačkao je tako što se predstavljao kao policajac. Prebačen je u zatvor u Novari, a moraće da odsluži dve godine i tri meseca robije zbog ranijih dela. Sada mu se na teret stavlja opiranje hapšenju i napad na službeno lice - naveli su mediji.

Opasni SrbinPOLICIJA TRAGA ZA FEHEROMPodsetimo, u Italiji je još uvek u toku potraga za Norbertom Feherom / Igorem Vaclavićem, koji se sumnjiči da je ubio vlasnika bara Davida Fabrija i čuvara šume Valerija Verija.Policija već mesec i po dana traga za njim, a veruje se da se krije u šumama između Ferare i Bolonje.Kao mogući jataci odbeglog Srbina pominjali su se drug iz zatvora i izvesna Rumunka koju je Feher zaveo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJJAČA PREVARA SAOBRAĆAJACA IKADA: Beograđani napravili ludilo na ALKO TESTU!

J. Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track