JEZIV SUDAR NA IBARSKOJ: Vatrogasci vadili žene iz olupina
Foto: Marija Ivanov

Sudar tri vozila kod Ripnja

JEZIV SUDAR NA IBARSKOJ: Vatrogasci vadili žene iz olupina

Crna Hronika -

Do sudara je došlo u smeru ka Čačku, kada su se najpre sudarili automobil „fijat punto“ i još jedan automobil, da bi na njih naleteo i automobil „dačija sandero“ novosadskih tablica, koji je išao iz suprotnog smera

BEOGRAD - Žena S. M. (50) teško je povređena, dok je devojka R. D. (33) zadobila lakše povrede u stravičnom sudaru tri vozila koji se u subotu oko 15 sati desio na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj.Kako nezvanično saznajemo, do sudara je došlo u smeru ka Čačku, kada su se najpre sudarili automobil „fijat punto“ i još jedan automobil, da bi na njih naleteo i automobil „dačija sandero“ novosadskih tablica, koji je išao iz suprotnog smera.

- Udarac je bio strahovit. Jedan automobil je od siline izleteo s kolovoza. Sva tri automobila su bila potpuno havarisana, delovi su se razleteli po magistrali. Iznenada se sve desilo, jedva sam uspeo da zakočim da se i ja ne zakucam u njih - kaže jedan očevidac nesreće.

Prema rečima našeg sagovornika, na mesto nesreće ubrzo su stigle dve ekipe Hitne pomoći, policija, ali i vatrogasci.

- Vatrogasci su morali da seku jedan od slupanih automobila kako bi izvukli teško povređenu ženu vozača. Ona je zadobila višestruke povrede i prevezena je na reanimaciju u Urgentni centar. Osim nje, Hitna pomoć je u Urgentni centar prevezla još jednu ženu, koja je bila na mestu suvozača u drugom automobilu, a jednoj osobi pomoć je ukazana na mesta i ona nije vožena u bolnicu - kaže naš dobro obavešten izvor.M. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track