JEZIV ZLOČIN U PADINSKOJ SKELI: Izrešetan taksista pronađen u kanalu
Foto: Kadic

Likvidacija u Glogonjskom ritu

JEZIV ZLOČIN U PADINSKOJ SKELI: Izrešetan taksista pronađen u kanalu

Crna Hronika -
Ćiri Treneskom (41) iz „Pink taksija“ ubica ispalio više metaka u grudi i pobegao

BEOGRAD - Ćira Treneski (41), taksista „Pink taksija“, ubijen je sinoć na putu za naselje Glogonjski rit, pored Padinske skele, u opštini Palilula.

Nezvanično, taksista je izrešetan sa više metaka u grudi, a policija traga za napadačem.Kolege nastradalog taksiste sinoć su na licu mesta ispričale da je Treneski juče, kao i obično, taksirao svojim „alfa romeom“, ali da nije primio vožnju preko radio-mreže, što znači da ga je ubica najverovatnije zaustavio na ulici.- Jedan kolega je video Ćiru oko 18.20 u Borči. Rekao mi je da se pozdravio s njim, posle čega je nastavio ka Glogonjskom ritu. Nedugo potom smo čuli da je ubijen taksista, a kad smo saznali o kome je reč, nismo mogli da verujemo. Odmah smo se zaputili ka mestu gde je njegovo telo pronađeno - ispričao je za Kurir jedan od kolega ubijenog taksiste, koji je želeo da ostane anoniman.Kako saznajemo, beživotno telo Treneskog pronašla je policija oko 20.15 sati, posle dojave o pucnjavi i pretrage terena.Prvo je nedaleko od puta uočeno taksi vozilo sa upaljenim migavcima, a ubrzo zatim pronađeno je i telo taksiste, koje se nalazilo u kanalu desetak metara od njegovog automobila.

Nesrećnik nije davao znake života, pa je Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt. Prema prvim informacijama, on je ubijen sa više hitaca ispaljenih u grudi, najverovatnije iz pištolja. Motiv ovog zločina zasad nije poznat - rekao je izvor za Kurir.

Mesto ubistva... Forenzičari kraj tela
Mesto ubistva... Forenzičari kraj tela

Smršao zbog stresaNIKADA NIJE PRAVIO INCIDENTETreneski je, prema rečima njegovih kolega, bio veoma dobar i pošten čovek, koji nikad nije pravio incidente.Da ga neko zaustavi i zapreti mu „Daj mi auto“, on bi to i uradio. Osamnaest godina je taksirao, a za to vreme je, možda, napravio samo jedan saobraćajni prekršaj. Eto, takav je bio. U poslednjih godinu dana dosta je smršao jer je bio stalno pod stresom i imao je problema sa želucem. Za sobom je ostavio ženu i ćerku od oko 20 godina - rekao je za Kurir jedan taksista „Pink taksija“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track