JEZIVA ISPOVEST: Sin me je silovao na Veliki petak!

Žena koju je zlostavljalo rođeno dete

JEZIVA ISPOVEST: Sin me je silovao na Veliki petak!

Crna Hronika -
Kad roditelj doživi tako nešto od svog deteta, nema ništa gore. Ja sam mu život podarila, priča majka Saše Gavrašića, koji ju je napao dok je farbala jaja za praznik

ĐURĐEVO - Odrekla sam se rođenog sina, koga sam devet meseci nosila, kome sam život podarila, koga sam hranila... Sin me je silovao. Sutra da umrem, ne sme da mi dođe na sahranu, a i da umre, on za mene više ne postoji - ovim rečima započinje ispovest Anica, majka Saše Gavrašića (37), koji je nedavno uhapšen zbog silovanja V. J. (20) u Novom Sadu.Anica kaže da ju je rođeni sin 2005. godine seksualno zlostavljao u njihovoj porodičnoj kući.- Uh, veoma mi je teško i sramota me je i da pričam o tome. Kad majka doživi tako nešto od svog deteta, nema ništa gore - kaže sa suzama u očima i postiđeno majka Anica.Veliki petak u maju 2005. godine ona nikad neće zaboraviti. Dok je farbala jaja za Uskrs, doživela je od starijeg sina nešto najgore što majci može da se desi.

Ponižena i postiđena... Ankica nije želela da slika svoje lice
Ponižena i postiđena... Ankica nije želela da slika svoje lice

Sine, greh ti je od boga- Bila sam sama u kući. Muž mi je bio u selu, a mlađi sin se igrao napolju. Saša je ušao u kuću i videla sam da je pijan. Rekla sam mu da ode da odspava. On je zaključao kuću i krenuo prema meni rekavši: „Skidaj se“. Počeo je da me udara, šamara, šutira... Počela sam da plačem, da ga molim: „Sine, majka sam ti, šta to radiš...“ Nije vredelo. Ne prestajući da plačem, govorila sam mu: „Sine, greh ti je od boga, na Veliki petak šta radiš majci, da li si ti normalan“. A on mi je odgovorio: „Ćuti, meni niko ništa ne može, ne bojim se ni boga ni milicije, a pošto si katoličke vere, odnosno ustaša, kad-tad ću te ubiti“ - priča saginjući glavu od sramote majka Anica.Kako dalje kaže ova očajna i slomljena žena, kad je uradio šta je hteo, izašao je iz kuće i otišao. Plakala je, a u tom momentu je stigao njen muž. Bilo ju je sramota i njemu da kaže.

Monstrum... Saša Gavrašić brutalno napao rođenu majku
Monstrum... Saša Gavrašić brutalno napao rođenu majku

Ne puštajte ga iz zatvora- Video me je izudaranu i pitao me šta mi se desilo. Plačući sam mu rekla sramotu. Odmah smo ga prijavili policiji i za to je osuđen na osam godina zatvora - kaže Anica. Dodaje da od tada svakodnevno živi u strahu i ponavlja da bolje da ga nije ni rodila.Saša je nedavno u Novom Sadu silovao devojku V. J., a Anica kaže da je tog dana bio ispred kuće.- Prepoznala sam njegov glas. Rekao mi je: „Ala si omatorila, pi, kakva si“, okrenuo se i otišao - kaže Anica i dodaje da je sreća što nije ušao u kuću jer je sama bila.- On ima dete s nevenčanom suprugom, koja ga je napustila i otišla u Nemačku. Koliko ja znam, to što je nedavno uradio u Novom Sadu mu je peti slučaj. Prvi put je u Begeču silovao konobaricu koja je bila trudna, drugu put radnicu u pekari. Treći put je majku nevenčane žene primorao na oralni seks, četvrta sam ja, i sada ta jadna devojka. To je ono što ja znam. Da li je još nekoga, ne znam, ali upozoravam sve da će on kad ga puste opet nekoga napasti - zaključuje majka.

Gavrašić u junu izašao iz zatvoraNAPADAM JER SAM MNOGO RUŽANNakon poslednjeg hapšenja, kad mu je određen pritvor do 30 dana, Saša Gavrašić je u policiji rekao: „Napadam i silujem devojke jer sam mnogo ružan i ovo je jedini način da imam seks“.Morao sam da imam seksualni odnos s nekom devojkom, nedavno sam izašao iz zatvora. Odlučio sam se za devojku u Novom Sadu koju nikad pre nisam video - rekao je silovatelj, koji je u junu izašao iz zatvora.

Serijski silovatelj- Silovao trudnu konobaricu u Begeču- Silovao radnicu u pekari u Đurđevu- Taštu primorao na oralni seks- Silovao svoju majku Anicu- Silovao V. J. (20) u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track