JEZIVA SCENA U NIŠU: U dvorištu psihijatrijske bolnice pacijent pronašao LOBANJU!
Foto: M.M./kurir

JEZIVA SCENA U NIŠU: U dvorištu psihijatrijske bolnice pacijent pronašao LOBANJU!

Crna Hronika -

NIŠ - Pacijent Psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici kod Niša pronašao je u dvorištu ove ustanove lobanju za sada neidentifikovane osobe.

Do stravičnog nalaza došlo je 16. marta na prostoru iza zgrade za radnu terapiju pacijenata u blizini odmarališta. ž

Policija je obavila uvidjaj a po nalogu Višeg javnog tužilaštva, kako je saopštio portparol ove pravosudne institucije Vladimir Stanojević, ostaci nepoznate osobe poslati su na Institut za sudsku medicinu.

Međutim, prvim veštačenjima osim da ne postoje tragovi nasilja, druge okolnosti koje bi doprinele utvrdjivanju identiteta leša, nisu utvrđene.

- Obavićemo dodatna veštačenja na osnovu kojih ćemo vrlo skoro moći da kažemo koliko je prošlo od momenta nastupanja smrti kao i da se izjasnimo o polu osobe čija je lobanja pronadjena – saopštio je Radovan Karadžić, direktor Instituta za sudsku medicine.

Uprava bolnice je saopštila da su svi njihovi pacijenti na broju pa se isključuje mogućnost da su to posmrtni ostaci bilo koga od njih.

Prvi rezultati istrage upućuju na mogućnost da su lobanju doneli psi ili sa mesnog groblja, ili da se radi o delovima leša neke od četiri nestale osobe, koliko ih je prijavljeno na području niške Policijske uprave.

TEKST I FOTO: M.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 21.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track