JEZIVI DETALJ KRVAVOG UBISTVA U BANJALUCI Bivšu ženu jurio po ulici, sustigao i hicem overio u glavu
Foto: Printscreen Yt

Posle likvidacije upucao sebe

JEZIVI DETALJ KRVAVOG UBISTVA U BANJALUCI Bivšu ženu jurio po ulici, sustigao i hicem overio u glavu

Crna Hronika -

BANJALUKA - Banjalučanin Momčilo Tepić (47) ubio je jutros na brutalan način svoju bivšu suprugu Milicu Tepić (44), a zatim presudio sam sebi. Tragediji zbog razvoda prethodila je pucnjava i jurnjava besnog muža ulicom Zmaja Ognjenog Vuka u naselju Lazarevo oko sedam sati ujutro gde je nesrećna žena nekoliko meseci živela sa svojim sinom.

Motiv za svirepi zločin najverovatnije su bračni problemi koji su kako se saznaje trajali godinama a koje je Milica pokušala da prekine razvodom koji se desio pre mjesec dana.

Kako su ispričale šokirane komšije brutalnost koju je Momčilo ispoljio prema ženi sa kojom je bio 25 godina u braku, ne viđa se ni u najgorim horor filmovima.

ZLOČIN U BANJALUCI: Ubio ženu, pa sebe!

"Sve se odigralo veoma brzo. Čekao ju je ispred zgrade da krene na posao. Kad je izašla krenuo je da puca iz pištolja a ona se dala u beg. Pucao je tri ili četiri puta. Međutim sustigao ju je nakon dvadesetak metara a zatim je uhvatio za kosu, prislonio pištolj na glavu i upucao je. Kada je pala, upucao je i sebe", ispričala je uplakana komšinica koja je sve videla sa svog balkona a koja nije želila da joj se navodi ime.

Prema njenim rečima, kada je sišla, oboje su ležale u lokvi krvi, s tim da je Momčilo davao znake života. Dok je trajala drama u ulici njihov dvadesetvogodišnji sin spavao je u stanu, a kada je ustao dočekao ga je neverovatan šok.

(bportal/Foto: printscreen Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track