JEZIVI DETALJI HORORA KOD LEBANA: Pedofili snimali seks sa detetom?!
Foto: Kurir

Potraga za slikama seksualnog zlostavljanja devojčica

JEZIVI DETALJI HORORA KOD LEBANA: Pedofili snimali seks sa detetom?!

Crna Hronika -

LEBANE - Hapšenje šestorice meštana Ždeglova zbog sumnje da su mesecima silovali jedanaestogodišnju mentalno bolesnu devojčicu izazvalo je podele u selima kod Lebana.

Porodice privedenih ogorčene su na sugrađane koji su prijavili silovatelje, dok drugi tvrde da nisu uhapšeni svi koji su se iživljavali nad detetom.

Milan S. iz Konjina kaže za Kurir da se po selu priča da navodno postoje fotografije seksualnog zlostavljanja nad detetom.

- Jutros je moj maloletni sestrić zamalo izbegao linč. Hteli su da mu otmu i razbiju telefon jer, navodno, on ima seksi fotografiju jednog od osumnjičenih sa maloletnicom. Po selu se priča da su tanki argumenti odbrane uhapšenih jer jer navodno postoje komropmitujuće fotografije. U Ždeglovu, Konjinu, Lugaru i Radevcu juče se čulo: "Ili pohapsite sve švalere ili puštajte uhapšene". Na ovaj način razbuktao se pravi rat između "cinkaroša" i "nevinih" -kaže Milan.

CELO SELO KOD LEBANA ZNALO ZA KOMŠIJE ZVERI: Bolesnici nudili detetu (11) krem bananice za seks!

Podsetimo, uhapšeni su R. Đ. (65) i K. A. (70) iz Ždeglova i Z. A. (47) iz sela Radevce. Ova trojka se sumnjiči za obljubu devojčice.

Protiv M. S. (59), G. M. (52) i M. I (60) iz Lugara i Konjina prijave će biti podnete u redovnom postupku. Oni se terete da su devojčicu mamili slatkišima i poklonima i da su je potom vodili po zabačenim mestima u okolini sela gde su je silovali.

A. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track