JEZIVI DETALJI ZLOČINA KOD ČOKE: Nevenčanog muža sa sinom do smrti tukla kablom, ciglom i sekirom
Foto: Printscreen FB

Podignuta optužnica

JEZIVI DETALJI ZLOČINA KOD ČOKE: Nevenčanog muža sa sinom do smrti tukla kablom, ciglom i sekirom

Crna Hronika -

ČOKA - Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv Eržebet Milićev (34) iz Kikinde i njenog sina iz prvog braka Berlanda Balaške (18) iz Ostojićeva kod Čoke, zbog sumnje da su ubili Roberta Kurinu (43) iz Subotice, Eržebetinog nevenčanog muža.

Krvavi zločin dogodio se 8. maja na periferiji Ostojićeva, u kućerku Eržebetine majke Herte. U nju je banuo Robert nezadovoljan što ga je nevenčana supruga napustila i vratila se kod majke.

Zbog čestih svađa i batina, Eržebet i Berland su i ranije bežali od Roberta u Ostojićevo. Za njima bi došao Robert, obećavajući da će se popraviti. Fatalnog dana stvari su izmakle kontroli:

BRUTALNO: Došao da vrati ženu, a ona i njen sin ga ubili!­

Između Roberta i Eržebet je izbila žučna svađa. Robert je nasrnuo na trudnu Eržebet, ali je u majčinu odbranu stao Berland. On je prišao Robertu i električnim kablom ga udario više puta po glavi i telu. Nakon toga je Eržebet sekirom nevenčanom mužu zadala više više udaraca po glavi i telu, a Berland ga je dokrajčio ciglom po glavi. Od zadobijenih povreda, Robert je preminuo­ detalji su zločina.

Kad su se uverili da se Robert više ne pomera, svi su pobegli od kuće, a krvavo telo ostavili pored zemljanog puta u Savskoj ulici.

Nakon hapšenja su najpre tvrdili da ne znaju ko je ubijeni čovek, ali su ubrzo priznali zločin.

STRAŠNO: Ubila sam muža, čak i trudnu me je tukao i silovao

Berlandov komšija i prijatelj Kosta Rajić (28) iz Ostojićeva, potvrdio nam je da se on i njegova majka nisu usrećili tokom zajedničkog života sa Robertom:

- Žalio mi se da je Robert tukao njegovu majku, a njega batinao dok je bio mlađi. Ponavljao je da će ubiti očuha, ali i govorio kako je njemu Robert pretio da će ga ubiti. Nisam ga ozbiljno shvatio, jer je u poslednje vreme puno pio­ priseća se Kosta i potvrđuje da je Berland imao užasno detinjstvo, pa čak ni osnovnu školu nije završio. Berland i njegova baka Herta su se pre nešto više od godinu dana doselili u Ostojićevo. Nisu bili zaposleni, a Berland je zarađivao nadničeći za sebe, ženu i njihovo dete.Tukao i silovao trudnu Eržebet

Eržebet Milićev je nakon hapšenja ispričala policiji da je ubila Roberta Kurinu, jer nije mogla da trpi česte batine. Nasilnik ju je često silovao, čak i kad je bila trudna. Ona je na kraju odlučila da mu se suprotstavi.

Ubijeni Robert odgovarao je zbog krađa i nanošenja teških povreda. Zbog toga je bio u zatvoru, a Eržebet, takođe, ima krivični dosije. Ona je bila i na izdržavanju zatvorske kazne. Majka je više dece koja su zbrinuta po hraniteljskim porodicama i domovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track