FOTO U RAZMAKU OD SAT VREMENA: Prevrnula se dva šlepera ima povređenih
Foto: Jelena Rafailović

Vozači, pamet u glavu

FOTO U RAZMAKU OD SAT VREMENA: Prevrnula se dva šlepera ima povređenih

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je šleper, koji je prevozio 20 tona negašenog kreča slučajno zakačio znak za radove na putu. Tom prilikom na kamionu je pukla guma i teretnjak se prevrnuo na levu stranu
1 / 8 Foto: Jelena Rafailović

BEOGRAD - Četrir vozača kamiona povređena su danas u dve odvojene saobraćajne nesreć koje su se odogdile na udaljenosti od 10 kilometara jedna od druge za samo sat vremena.

Prva saobraćajna nesreća dogodila se kod Požarevačke petlje.

Vozač šlepera N.S. (22) lakše je povređen u saobraćajnom udesu koji se dogodio rano jutros oko 6.30 kada se prevrnuo šleper kod požarevačke petlje.

Kako Kurir saznaje nesreća se dogodila kada je šleper, koji je prevozio 20 tona negašenog kreča slučajno zakačio znak za radove na putu. Tom prilikom na kamionu je pukla guma i teretnjak se prevrnuo na levu stranu. Nesreća se dogodila na auto-putu u smeru ka Nišu.

U nesreći vozač je na svu sreću lakše povređen. Drugih učesnika u nesreći nije bilo.

Na drugoj strani nadomak Umčara naselja u u blizini Grocke oko 7.30 sati dogodila se druga saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva šlepera i u kojoj su povređene tri osobe.

Kako Kurir saznaje oba kamiona koja su učestvovala u nesreći isšla su iz smera Niša ka Beogradu, kada je kako se predpostavlja kamion makedonskih tablica krenuo da obilazi kamion u desnoj saobraćajnoj traci.

Tom prilikom došlo je do kontakta dva kamiona.

Makedonski šleper preleteo je preko bankine i prevrnuo se na drugu stanu auto-puta, dok je drugi kamion srpskih tablica odbačen u desnu stranu.

Prema nezvaničnim informacijama vozač i suvozač makedonskog kamiona, kao i vozač srpskog su povređeni i kolima Hitne pomoći prebačeni u Uregentni centar.

(J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja