KAKO JE DOLIJAO BEOGRADSKI PEDOFIL: Majka devojčice ga namamila preko FB, u džepu mu našli vijagru
Foto: AP/Ilustracija

Zasipao je vulgarnim fotografijama

KAKO JE DOLIJAO BEOGRADSKI PEDOFIL: Majka devojčice ga namamila preko FB, u džepu mu našli vijagru

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je juče pedofila D. Ž. (60) koji je pokušao preko Fejbuka da namami devojčicu (11) da se srtene sa njim u gradu, predstavljajući se kao njen vršnjak.

Ovu informaciju sinoć je na društvene mreže postavio i Igor Jurić, otac pre dve godine otete i ubijene Tijane (15), i zahvalio se inspektorima na hapšenju.

Naime, devojčicu je na fejsbuku pronašao D. Ž. koji se predstavio pod lažnim imenom. Dok nije pridobio poverenje deteta slao joj je simpatične poruke, ali ubrzo se prešao na vulgarne. Devojčicu je zasipao i fotografijama polnog organa. Uplašena jedanaestogodišnjakinja ceo slučaj je ispričala majci N. J. koja je počela u ime ćerke da se dopisuje sa pedofilom iz Beograda. Hrabra žena to je radila punih sedam dana, sve dok ga nije namamila da se nađu u gradu.

Uhapšen je kada se pojavio na ranije zakazanom mestu. U njegovom džepu policija je pronašla vijagru koju je poneo sa sobom. Njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, a danas bi trebalo da bude saslušan u Tužilaštvu.

Inače, policija je u kompjuteru uhapšenog u njegovoj kući pronašla dosta pornografskog materijala. Na pojedinim od njih postoje scene sekusalnog zlostavljanja dece.

- Majci N. J. koja je najviše zaslužna za ovo hapšenje hvala na neverovatnoj hrabrosti - sinoć se zahvalio na Fejsbuku Igor Jurić, uz želju da se ubuduće objavi ime i prezime uhapšenog.

Jurić: Javite se fondaciji ili meni lično

Igor Jurić je rekao da je u kontakstu sa majkom devojčice od prve poruke pedofila.

- Poruke koje je slao devojčici od 11 godina i koje mi je majka prosleđivala su jezive. Svi se moramo udružiti protiv ovog zla , a decu i roditelje ohrabriti da ovakve stvari prijavljuju. Pozivam sve da se jave Fondaciji ili meni lično ukoliko nemaju dovoljno poverenja u neke institucije, a mi ćemo sve proslediti ljudima u policiji sa kojima sarađujemo - kaže Jurić.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track