KALAŠNJIKOVIM IZREŠETAO GOSTE KAFIĆA: Četvoro se bori za život, ranjeni uglavom mladi, do 20 godina
Foto: Saša Urošev

KALAŠNJIKOVIM IZREŠETAO GOSTE KAFIĆA: Četvoro se bori za život, ranjeni uglavom mladi, do 20 godina

Crna Hronika -

ZRENJANIN - Četvoro povređenih se nalaze u teškom stanju, i lekari se bore za njihov život. Od primljenih 14 osoba svi su vrlo mladi, uglavnom između 1994. i 1998. godišta.

Na licu mesta preminula je Dijana Zlatić (30), na putu za bolnicu njena drugarica Jovana Popović (20), a u bolnici Steva Jojić (40), Vladimir Kosović (34) i Vladimir Mijatović (40).

Troje povređenih je odmah prebačeno u Klinički centar Vojvodine, jedna osoba na Institut u Sremskoj Kamenici, a jedna ooba je upućena na neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije u Beograd.

Dr Miodrag Damjanov iz Urgentnog centra zrenjaninske bolnice izjavio je za RTV da je u tu medicinsku ustanovu primljeno 23 žrtve napada u Žitištu.

Prva žrtva Dijana Zlatić
Prva žrtva Dijana Zlatić

"Na žalost, tri su su slučaja kod nas letalno završena", kazao je Damjanov.

On je dodao da je devetoro pacijenata primljeno na odeljenje opšte hirurgije, dvoj na ortopediji, jedan na ORL, dvoje je poslato u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, jedan pacijent u na Institut u Sremskoj Kamenici a dvoje u Urgentni centar Srbije u Beogradu.

Direktorka zrenjaninske bolnice Gordana Kozlovački izjavila je da je šestoro pacijenata srednje i lakše povređeno, a ostali su zadobili teže povrede, svi iz vatrenog oružja. Tokom noći urađeno je i sedam operacija.

(VIDEO) OČEVICI HORORA U ŽITIŠTU: Mislili smo da pucaju petarde, a onda su ranjeni padali po nama

(VIDEO) HOROR NA FESTIVALU U ŽITIŠTU: Ovo je Siniša (38), osumnjičeni za masakr kod Zrenjanina!

(VIDEO) SNIMAK SA LICA MESTA: Upao u kafić, kalašnjikovim ubio petoro, ranio 20 kod Zrenjanina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track