KAMERE RASVETLJAVAJU ZLOČIN: Stric Emine Jahović snimio Jeleninog ubicu?
Foto: Fejsbuk

Novi trag

KAMERE RASVETLJAVAJU ZLOČIN: Stric Emine Jahović snimio Jeleninog ubicu?

Crna Hronika -

Hasib Jahović, za koga su neki mediji naveli da je stric pevačice Emine Jahović, nije ni slutio da 18. dana u kući možda ima i ključni dokaz za rasvetljavanje ubistva Jelene Marjanović (33) - snimak na kome bi mogao da se vidi ubica!

Međutim, PR tim Emine Jahović odmah je reagovao na ovu vest, objasnivši da je reč o neistinitim navodima o njihovom srodstvu.

"Budući da su pojedini mediji doveli ime Emine Jahović Sandal u vezu sa monstruoznim ubistvom pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, napominjemo da Emina ne poznaje privedenog Senada, niti su u bilo kakvoj rodbinskoj vezi", navodi se u saopštenju tima za odnose sa javnošću poznate pevačice.

Naime, jedna od sigurnosnih kamera usmerena je ka nasipu u Crvenki. On je u svojstvu građanina zajedno sa sinom Senadom juče dao i izjavu u policiji.

"Inspektori u civilu uzeli su hard-disk na kojem je snimak, jer se nadaju da bi na njemu mogli da vide da li je Jelena bila na nasipu, da li ju je ubica tu napao, ili da makar na snimku uoče nekog sumnjivog. Međutim, pitanje je da li su kamere išta zabaležile, i ako jesu, da li će zavisno od kvaliteta snimka nešto moći da se razazna", kaže sagovornik blizak istrazi.

Za to vreme, sedmorica inspektora u civilu ponovo su juče pretraživali deo nasipa. Ono što svakako zadaje policiji muke, jeste to što im nedostaje glavni dokaz - oružje kojim je nesrećna pevačica ubijena.

"Policija je bila, odneli su snimke i to je sve", kratko je rekla Eminina strina Gordana Jahović za Kurir.

(Alo/S. Dž. S. - J. P/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja