KARAMBOL U CENTRU VALJEVA: Vozač proleteo kroz crveno, zakucao se u fijat, pa u banderu
Foto: Zorana Jevtić

Pukla na pola

KARAMBOL U CENTRU VALJEVA: Vozač proleteo kroz crveno, zakucao se u fijat, pa u banderu

Crna Hronika -

VALJEVO- U sudaru koji se dogodio na raskrsnici Dušanove i Pantićeve ulice, u širem centru Valjeva, jedna osoba je povređena, a betonska bandera za uličnu rasvetu je od siline udara prepolovljena i oštetila je jedno parkirano vozilo.

Kako saznajemo, do direktnog sudara vozila „volvo“, kojim je upravljao državljanin Bosne i Hercegovine D.J. (30) i automobila „fiat sićento“, za čijim volanom je bila Valjevka T.Đ. (30), došlo je na samoj raskrsnici Pantićeve i Dušanove ulice.

Vozač „volva“ se kretao Pantićevom ulicom, od Tehničke škole u pravcu grada, dok se Valjevka kretala Dušanovom ulicom od „dupluh traka“ u pravcu Jadra. Pretpostavlja se da je vozač „volva“, koji je bio pod dejstvom alkohola, prošao kroz crveno svetlo i direktno se sudario sa Valjevkom. Nakon udesa, „volvo“ je udario u semafor na toj raskrsnici, a potom je presekao betonski stub za uličnu rasvetu, koji je pao i oštetio parkirano vozilo.

U sudaru je povređena ženska osoba koja je bila u vozilu državljanina Bosne i Hercegovine. On je uhapšen i biće sproveden tužilaštvu.

S.S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14 SATI UŽIVO: Šta je na godišnjicu rušenja u Savamali obećao Siniša Mali?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track