KEKIN KUM PREDOSETIO DA ĆE GA UBITI: Miki znao šta mu se sprema, ali nije pobegao od metka!

Osveta?

KEKIN KUM PREDOSETIO DA ĆE GA UBITI: Miki znao šta mu se sprema, ali nije pobegao od metka!

Crna Hronika -

Milomir Jovanović zvani Miki (45) je predosetio da mu protivnički klan sprema ubistvo!

Milomir Jovanović (45) zvani Miki, kum Dejana Stojanovića Keke, znao je odmah posle nestanka rođenog brata da mu protivnički klan sprema ubistvo!

Prema nezvaničnim saznanjima, Mikijev rođeni brat Milan najverovatnije je otet iz osvete Keki i novobeogradskom klanu zbog preotimanja kanala snabdevanja i eliminisanja konkurencije!

- Automobil i lična dokumenta Milana Jovanovića pronađeni su u Rusiji, ali se njemu izgubio svaki trag. Miki je posle toga bio veoma oprezan i nije izlazio iz kuće bez preke potrebe. U slučajevima kada je morao nešto da obavi nigde nije mrdao bez obezbeđenja. Izbegavao je sam da seda za volan automobila, jer je strahovao da će pripadnici protivničkog klana da mu podmetnu eksploziv. Angažovao je trojicu ljudi za ličnu pratnju. Jedan od njih bio je zadužen da vozi njegov džip, dok su druga dvojica bili telohranitelji - kaže Mikijev poznanik.

Policija intenzivno traga za snajperistom koji je u subotu likvidirao Mikija ispred lokalnog groblja u Sopotu, ali i dalje pokušava da rasvetli nestanak njegovog brata Milana.

- Indikativno je da Miki nije hteo da sarađuje sa policijom kada su ga pozvali na informativni razgovor i pokušali od njega da saznaju čime se Milan bavio i zbog čega je putovao u inostranstvo. Ništa nije hteo da im kaže, što je ukazivalo da nešto ipak zna, ali da ne želi da im otkriva. Pitanje je da li je Milan zaista otet i ubijen i da li su njegovi otmičari ucenjivali Mikija. Zvanične informacije potvrđuju da je Milan poslednji put viđen u Češkoj i da mu se posle toga izgubio trag - kaže izvor.

(Alo)

BONUS VIDEO:

PUCNJAVA NA GROBLJU U SOPOTU: Kekin kum izrešetan dok je ulazio u vozilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track