KOBNA IGRA SUDBINE JE ODVELA U SMRT: Instistirala je da sedne baš na moje mesto i poginula
Foto: Jelena Rafailovic

Vraćali se sa letovanja

KOBNA IGRA SUDBINE JE ODVELA U SMRT: Instistirala je da sedne baš na moje mesto i poginula

Crna Hronika -
Da se ne bismo prepirale, izašla sam joj u susret i premestila se, kaže putnica koja je prošla sa lakšim povredama u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Bubanj potoka, kada se prevrnuo autobus sa sprskim turistima iz Grčke

BEOGRAD - Žena D. P. (35), koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kod Bubanj potoka, pre polaska iz Grčke zahtevala je od putnice koja je sedela na njenom mestu da zamene mesta.

Nastradala žena došla je do putnice N. B. koja je sedela u donjem delu autobusa, tražeći od nje da sedne na mesto na kom je posle samo desetak sati zadobila teške povrede od kojih je preminula.

"Pre nego što smo krenuli za Beograd, gospođa koja je sedela pored mene insistirala je da zamenimo mesta, ubeđujući me da ga je ona rezervisala. Da se ne bismo prepirale, izašla sam joj u susret i premestila se", kaže putnica N.B. koja je prošla sa lakšim povredama.

Prema saznanjima Kurira, nastradala D.P. je putovala sa majkom i ćerkom, koja je zbrinuta u Tiršovoj. Za sada nema informacija o njihovom stanju.

Jedna osoba je poginula, a 61 povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4.10 časova u Bubanj Potoku, u Beogradu, kada se prevrnuo autobus. Prema prvim informacijama, autobus se vraćao iz Polihrona.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Među povređenima je 17 dece od kojih je 8 pušteno na kućno lečenje. Od petoro mališana koji su zadržani na bolničkom lečenju jedno dete se nalazi u životnoj opasnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track