KRVAVI PIR KOD KRALJEVA: Pucao iz lovačke puške, troje ubio, jednog ranio, pa sebi presudio
Foto: Kurir

Selo Ratina

KRVAVI PIR KOD KRALJEVA: Pucao iz lovačke puške, troje ubio, jednog ranio, pa sebi presudio

Crna Hronika -

KRALJEVO - Živorad R. (61) hicima iz lovačke puške danas popodne ubio je troje ljudi, jednog muškaraca je ranio, a onda izvršio samoubistvo na lokalnom groblju u selu Ratina kod Kraljeva.

Prema prvim informacijama hicima iz lovačke puške oko 15.30 časova ubijeni su Z.S. i M.K. koji su inače komšije Živorada R..

Supruga ubijenog Z.S čiji su inicijali G.S. prebačena je u bolnicu u Kraljevu, ali je ona oko 17 časova podlegla povredama. Dok je mladić sa inicijalima Z.Č. ranjen.

Živorad je potom otišao do lokalnog groblja i pucao sebe u iz lovačke puške.

- Danas oko 15,30 časova u mestu Ratina kod Kraljeva, dogodilo se trostruko ubistvo i samoubistvo, dok je jedna osoba povređena. Osumnjičeni Ž.R. (61) je na njivi u blizini porodičnih kuća iz lovačke puške pucao na tri osobe koje su na licu mesta podlegle povredama, a zatim u neposrednoj blizini pucao je i na četvrtu osobu koja je, za sada, zadobila neutvrđen stepen povreda i nalazi se u kraljevačkoj bolnici. Osumnjičeni se udaljio sa lica mesta. Njegovo beživotno telo je ubrzo pronađenona seoskom groblju, saopštio je MUP Srbije.

Okolnosti koje su dovele do ove tragedije po rečima komšija leži u navodnim neraščišćenim imovinski sporovima za koje niko nije mogao da pretpostavi da će se doći do tragičnih posledica.

(J.I/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track