KRIO SE U NEMAČKOJ: Uhapšen Safet, osumnjičeni za krvavi pir u Molu!
Foto: Privatna Arhiva Poslao Saša Urošev

KRIO SE U NEMAČKOJ: Uhapšen Safet, osumnjičeni za krvavi pir u Molu!

Crna Hronika -

Po međunarodnoj poternici Republike Srbije, u Nemačkoj je uhapšen Bane J. (1967), koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo u Molu i Bečeju.

Kako je saopštila policija Bane J. se sumnjiči za dvostruko ubistvo i ranjavanje četiri osobe, 20. marta 2016. godine uMolu i Bečeju.

MAJKA UBIJENOG MATIJE IZ MOLA: Čula sam snajku kako zapomaže sve nas ubi Safet!

Podsetimo Bane Jovanović je 20. marta ove godie najpre u Bečeju teško ranio nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov (29) koja je sedam dana kasnije od posledica ranjavanja preminula i Jože Imrea (70), kod koga je Jelena iznajmila stan. Potom je kolima otišao u Mol i sa tri hica ubio poznanika Matiju Petrovića, ranio njegovu suprugu Renatu, koja je držala četvoromesečnu bebu, zatim njihovog sina Petra i snaju Natašu Sunomar.

MONSTRUM IZ MOLA: Safet dao Matiji 40.000 evra i posle dva sata ga ubio?!

Matija je preminuo na licu mesta, a ubica je pobegao uz pomoć pomagača u Mađarsku odakle mu se gubio svaki trag.

Za njim je policija raspisala međunarodnu poternicu.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Protiv Baneta Jovanovića Safeta u poslednje tri godine vodi se sudski postupak u sudu u Senti zbog nanošenja teških povreda Ž. B. iz Vrbasa. Protiv njega je nedavno pokrenuta i istraga zbog utaje novca. Izvor blizak istrazi za Kurir kaže da je Jovanović ranije osuđivan.

Takođe zbog dvostrukog ubistva u Adi i Bečeju smenjeni su i Zdravko Kašai, načelnik policijske stanice Ada, njegov zamenik Milan Brojčin i Miomir Savić, vođa smene dežurne službe u PU Kikinda i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak nakon što su dovedeni u vezu s Banetom Jovanovićem zvanim Safet, odbeglim osumnjičenim za ubistvo iz Mola.

Oni su udaljeni s posla nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima, navodno, policajci u kafiću sede s Daliborom Jovanovićem, sinom ubice koji je u nedelju usmrtio Matiju Petrovića, a ranio pet osoba, među kojima i jedanaestogodišnje dete. Trojica policajaca terete se za nesavestan i nemaran rad, konzumiranje alkohola tokom radnog vremena i druženje s licima iz kriminogene sredine.

- Sporna fotografija datira od pre nešto više od godinu i po, a načinjena je u kafiću u Adi, povodom odlaska u penziju jednog policajca iz PS Ada, i to van radnog vremena. Na toj i drugim objavljenim fotografijama s njima ne sedi Dalibor Jovanović niti njegov otac Safet - predočava Kuriru dobro upućen izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track