KRISTIJAN NA SASLUŠANJU: Balerinu sam tukao da zabavim narod!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

Golubović i petoro farmera juče u policiji

KRISTIJAN NA SASLUŠANJU: Balerinu sam tukao da zabavim narod!

Crna Hronika -
Istina je da ponekad reagujem u afektu, ali sve to je inscenirano, rekao Golubović. Ispitivani i Maja Nikolić, Ivana Šašić, Rade Lazić, Alen Muković i Tamara Đurić

BEOGRAD - Tuče, pretnje i svađe deo su šou-biznisa. Sve što radim na Farmi u svrhu je rijalitija, rekao je juče Kristijan Golubović na saslušanju u policiji u Barajevu zbog pretnji smrću i fizičkog nasilja nad Jelenom Milošević Balerinom. Kako saznajemo, pored Golubovića, juče su saslušani učesnici „Farme“ Maja Nikolić, Ivana Šašić, Rade Lazić, Alen Muković i Tamara Ðurić.Oni su u policiju otišli oko devet časova, a saslušanje je po nalogu tužioca trajalo do 16 sati. Kristijan Golubović saslušavan je u dva navrata u sredu i juče po podne.

- Ne mislim zlo učesnicima „Farme“, niti sam koga stvarno udario. Istina je da ponekad reagujem u afektu. Tuče, pretnje i svađe sve se to radi zbog šou-biznisa i zabave za gledaoce. Sve ovo je inscenirano - rekao je Kristijan juče po podne u stanici policije u Barajevu i dodao:- Nisam slomio nos Jeleni Balerini. To nije istina.

Povratak na Farmu

Posle sat vremena saslušanja Kristijan se vidno raspoložen vratio na Farmu. Ostali farmeri se nisu sretali, već ih je produkcija dovozila pojedinačno u stanicu policije u Barajevu.- Postoje sumnje da su određeni učesnici čuli udarac u kupatilu, kad je Miloševićevoj polomljen nos. Oni su o tome pričali juče u policiji - rekao nam je izvor blizak istrazi.Maja Nikolić među prvima se vratila na imanje u Lisoviću i srela se s Vesnom Vukelić Vendi, koja ju je pitala šta se dogodilo. Ona joj je odgovorila da je dala izjavu u vezi s pretnjama smrću koje joj je Kristijan uputio.

Kristijan se žalio

Nezvanično, Tamara je u policiji ispričala da se plaši Kristijana.- Posebno je uznemirena zbog njegove izjave da će „klan biti zaklan“, što je izgovorio dok je gledao u nju - rekao je izvor Kurira.Nakon toga pojavio se Kristijan, koji se žalio zbog ponovnog odlaska na saslušanje. On je naveo da se pretnje drugih učesnika ne shvataju ozbiljno.- Njima je opsesija mene da jure. Balerina je u nekoliko navrata, 30 puta rekla da će ubiti Maju i mene, vikala je „Rasturiću ih, ubiću ih, zaklaću ih“. Niko njima nije interesantan sem mene - žalio se Kristijan.

ISPADI NA FARMIOvo nije prvi put da Golubovića policija odvodi s Farme. On je početkom oktobra saslušan u policijskoj stanici u Barajevu zbog priča o naručenom ubistvu Vojislava Šešelja, kao i zbog saznanja o ubistvu Aleksandra Kneževića Kneleta.- Osim što je navodno polomio Balerini nos, verbalno je pretio smrću Maji Nikolić, Radetu Laziću i Alenu Mukoviću.- Tijanu Đuričić oborio je prilikom prevrtanja kreveta na kojem je ležala sa svojim psom.

Tamara ĐurićNEĆU DA TUŽIM KRISTIJANATamara Ðurić ispričala je da nema nameru da tuži Golubovića, iako je na saslušanju rekla sve šta se između njih dvoje dogodilo od početka boravka na imanju. Rade Lazić rekao je da njega niko nije ni pitao da li hoće da podnese tužbu protiv Kristijana, već da je samo dao izjavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track