KRVAVI NAPAD U KRAGUJEVCU: Nožem izboli trojicu mladića pa se zabarikadirali u zgradi!
Foto: Dragan Kadić/Ilustracija

KRVAVI NAPAD U KRAGUJEVCU: Nožem izboli trojicu mladića pa se zabarikadirali u zgradi!

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - U krvavom napadu koji se u noći između petka i subote dogodio u Kragujevcu nožem je teško povređen jedan petnaestogodišnjak, dok su još jedan tinejdžer, od sedamnaest godina, i jedan dvadesetogodišnji mladić lakše povređeni sečivom.

Zbog sumnje da su napali trojicu svojih mladih sugrađana, policija je uhapsila Kragujevčane D. D. (24), P. Š. (22), U. Đ (22) i A. G. (21). Nemio događaj zbio se oko dva časa iza ponoći u neposrednoj blizini Prve kragujevačke gimnazije.

Zabarikadirali se u stanu

- Neverovatno je da se napad dogodio bez ikakvog povoda, iz čiste obesti! Napadači su nasumice najpre fizički nasrnuli na petnaestogodišnjaka i uboli ga nožem u leđa i ruku, a potom su se usmerili na drugu dvojicu prolaznika. Najteže povrede zadobio je ovaj najmlađi, zbog čega je zadržan na lečenju u Kliničkom centru, kaže za Kurir izvor iz policije.

Posle ovog nesvakidašnjeg događaja drama je dobila nastavak, kao iz filmova!

- Vrlo brzo smo ušli u trag osumnjičenima i krenuli smo za njima u poteru, ali su oni pobegli u iznajmljeni stan u jednoj zgradi blizu mesta napada. Zabarikadirali su se u stanu, a mi smo blokirali sve izlaze u zgradi. Uspeli smo da ih ubedimo da se predaju i da ih uhapsimo, otkriva Kurirov izvor, ne želeći da otkriva više detalja u interesu istrage.

Imali i marihuanu

Prilikom pretresa stana u kome su se osumnjičeni zabarikadirali pre hapšenja, policija je pronašla nož za koji se osnovano sumnja da je korišćen prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i dva grama marihuane, pripremljene za upotrebu.

D. D, P. Š, U. Đ. i A. G. određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, po čijem će isteku biti sprovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo pod sumnjom da su počinili krivično delo teško ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.

(B. Vranješević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track