KRVAVI PIR: Suspendovani policajci zbog ubice iz Mola!

Posle ubistva i ranjavanja u Bečeju

KRVAVI PIR: Suspendovani policajci zbog ubice iz Mola!

Crna Hronika -
Oni su udaljeni s posla nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima, navodno, policajci u kafiću sede s Daliborom Jovanovićem, sinom ubice koji je u nedelju usmrtio Matiju Petrovića

MOL - Zdravko Kašai, načelnik policijske stanice Ada, njegov zamenik Milan Brojčin i Miomir Savić, vođa smene dežurne službe u PU Kikinda, suspendovani su u sredu po podne do okončanja disciplinskog postupka, koji je protiv njih pokrenut nakon što su dovedeni u vezu s Banetom Jovanovićem zvanim Safet, odbeglim ubicom iz Mola.Oni su udaljeni s posla nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima, navodno, policajci u kafiću sede s Daliborom Jovanovićem, sinom ubice koji je u nedelju usmrtio Matiju Petrovića, a ranio pet osoba, među kojima i jedanaestogodišnje dete. Trojica policajaca terete se za nesavestan i nemaran rad, konzumiranje alkohola tokom radnog vremena i druženje s licima iz kriminogene sredine.

- Sporna fotografija datira od pre nešto više od godinu i po, a načinjena je u kafiću u Adi, povodom odlaska u penziju jednog policajca iz PS Ada, i to van radnog vremena. Na toj i drugim objavljenim fotografijama s njima ne sedi Dalibor Jovanović niti njegov otac Safet - predočava Kuriru dobro upućen izvor.Inače, policija i dalje radi na rasvetljavanju zločina i sve policijske uprave u Srbiji tragaju za odbeglim ubicom.(S. U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track