UŽAS U ŠKOLSKOM DVORIŠTU Izbo učiteljicu pred decom, pa izbo sebe i sleteo kolima u provaliju

Kravi pir u Petrovcu na Mlavi

UŽAS U ŠKOLSKOM DVORIŠTU Izbo učiteljicu pred decom, pa izbo sebe i sleteo kolima u provaliju

Crna Hronika -
Policija je u provaliji pored puta u Kučevu pronašla putničko vozilo marke opel u kome se nalazio Tošić koji je sebe nožem najpre izbo, a zatim vozilom sleteo u provaliju

PETROVAC NA MLAVI - Vladica Tošić (50) koji je jutros oko 9 sati ispred dvorišta Osnovne škole "Bata Bulić" u Petrovcu na Mlavi nožem ubio svoju bivšu suprugu Brankicu T. (48), pokušao je da izvrši nožem samoubistvo, a zatim sleti u provaliju, posle čega je uhapšen.

Kako Kurir saznaje oko 11 sati policija je u provaliji pored puta u Kučevu pronašla putničko vozilo marke opel " zafira" u kome se nalazio Tošić. Prema prvim informacijama on je prvo sebe nožem ubo u stomak, a zatim vozilom sleteo u provaliju.

Lekari Hitne pomoći izvukli su teško povređenog Vladicu i njemu se ukazuje lekarska pomoć u Domu zdravlja Petrovac na Mlavi.

"Policija je uhapsila osumnjičenog, koji je pobegao i potom kolima sleteo s puta u Kučevu", rekla je portparol požarevačke policije Jasmina Tišma.

Podsetimo svirepo ubistvo koje je potreslo sve u Petrovcu na Mlavi dogodilo se tokom velikog odmora, kada je Brankica izašla da kupi doručak. Žena je završila sa jelom, zapalila cigaretu i u tom momentu prišao joj je ubica i zario nož u vrat.

Nesrećna žena je na mestu preminula, a ubica je uhapšen.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track