KRVAVO: Sekao mačetom komšiju zbog patika sa pijace!
Foto: Privatna Arhiva

Obračun suseda u Bačkom Dobrom Polju

KRVAVO: Sekao mačetom komšiju zbog patika sa pijace!

Crna Hronika -

Puniša Vujačić optužio Rajka Dakića da mu je ukrao patike, za koje ovaj tvrdi da ih je kupio na Futoškoj pijaci, kao i da za to ima svedoke

VRBAS - Vujačić je nakon napada uhapšen, a prema rečima napadnutog Rajka, povod za tuču su patike koje je, kako tvrdi, kupio na Futoškoj pijaci.- Spavao sam u dnevnoj sobi kad sam čuo da me neko doziva. Pomislio sam da je poštar, pa sam otvorio vrata. Tada je na mene s mačetom skočio Puniša - rekao je na početku za Kurir povređeni Dakić.

Komšija je, navodno, vikao na njega i terao ga da prizna odakle mu patike koje je kupio.- Udario me je mačetom u rame, a zatim i u glavu. Pesnicama me je udarao u oko, stomak, ma svuda po telu. Sve vreme je vikao: „Odakle ti patike?“, i držao mačetu blizu mog tela - kaže potreseni Rajko.

Od besnog komšije izvukao se samo pukom srećom.- Dok je urlao, ispala mu je veštačka vilica na pod. Kad se sagnuo da je podigne, iskoristio sam to i kroz prozor skočio u ružičnjak. Posle toga sam pobegao kod komšije i sakrio se - rekao nam je Dakić.

On kaže da je Vujačić sumnjao da su patike koje je kupio zapravo ukradene od njega.- Ponavljam, patike sam kupio na Futoškoj pijaci. Hvalio sam se svim prijateljima. Vujačić je uzeo moje patike i odneo ih - dodao je naš sagovornik.

PritvorNASILNIK UHAPŠENNovosadska policija saopštila je da je Vujačić uhapšen zbog krađe i nanošenja lakih telesnih povreda.- On je ispričao da mu je Dakić navodno ukrao patike - rekao je naš izvor, blizak istrazi.Vujačić je uhapšen istog dana i nakon saslušanja mu je određen pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track