KUMA OTVORILA DUŠU: Samo ja znam kako je Jecinoj porodici
Foto: Drgan Kadić

Prijateljica ubijene pevačice prvi put za medije

KUMA OTVORILA DUŠU: Samo ja znam kako je Jecinoj porodici

Crna Hronika -

Sve vreme sam uz Marjanoviće, oni prolaze kroz pakao, ne smeta mi što su me saslušali i pretresli mi kuću, važno je da se nađe ubica, priča misteriozna žena

Ne zameram policiji što me ispituje, dolazi u moju kuću i proverava zbog Jelenine smrti, jer je sve to u cilju da se ubica što pre pronađe. Svaki dan sam kod Marjanovića, pomažem kad im je najteže i samo ja znam kroz kakav pakao prolaze.Ovako prvi put za medije počinje priču misteriozna Vera, kuma porodice Marjanović, koja veći deo svog vremena provodi u njihovoj kući od kada je ubijena pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33) iz Borče.Nema nikakve magije- Svašta se pisalo po medijima o tragediji, a naročito o Marjanovićima, pa i o meni, i to me je veoma zabolelo. Znam kako im je, pokušavam na sve načine da im pomognem nakon tragedije. Nije nikakva misterija to što sam svakodnevno kod njih - kaže za Kurir Vera i dodaje:- Pratim i podržavam rad policije. Nisam za to da se gubi vreme. Porodica Marjanović ako nekome nije pomogla, sigurno nije odmogla. A pomogla jeste.

Lečila Jeleninu majku. Zorica Marjanović i Zorica Krsmanović
Lečila Jeleninu majku. Zorica Marjanović i Zorica Krsmanović

Naša sagovornica kaže da ne zamera policiji što joj je pretresla kuću.- Ako je pretresla, i treba. Znači, sve što zatreba u cilju istrage, tu smo. Otvorena su nam vrata. Ako treba bilo šta da se sazna, tu smo da sarađujemo noću i danju, kako god, samo da se ubica što pre otkrije - kaže ona.Prema njenim rečima, boli je i to što Zoranovu majku Zoricu Marjanović povezuju sa crnom magijom.- Nema reči ni o kakvoj magiji. Zorica leči ljude i decu. Pomogla je dosta i Jecinoj mami. Izlečila je i druge, njoj je to dar od boga, ona niti vrača niti baje. Ko to može da shvati, shvatiće - priča uznemirena kuma Marjanovića.Pomaže bolesnimaVera kaže da ne može da priča o tome na koji način leči njena kuma.- Reč je o daru božjem koji joj je dat i kojim ona želi da pomogne onima kojima može - rekla je Vera.Ona dodaje da, nažalost, ni kad se otkrije ubica, to neće vratiti mladu pevačicu.- Nama ni tada neće biti naše Jece. Mi još uvek ne možemo da shvatimo da je nema - kaže sagovornica Kurira.

Umalo požarGORELA KESA NA GROBUNikola Marijoković odneo je u sredu na grob pevačice kesu s vinom, dezodoransom i plavom ukrasnom svećom. Ta kesa je posle pomena počela da gori jer je jedna sveća pala na nju, ali je rodbina ubijene pevačice uspela da ugasi vatru i spreči širenje požara.

Pobeda KuriraNIKOLA IPAK VRAĆEN NA POSAO!Nikola Marijoković iz Beograda, koji je posle privođenja na pomenu ubijene pevačice u Borči dobio otkaz, juče je vraćen na posao, saznaje Kurir.- Zvali su me iz firme i rekli da će mi ipak produžiti ugovor. Presrećan sam jer izdržavam teško bolesnu majku i dvoje dece pokojne sestre. Bio sam očajan kad sam se vratio iz policije i kad su mi rekli da mi je istekao ugovor i da više neću raditi. Hvala Kuriru na pomoći i podršci - rekao je Nikola, koji radi kao mesar u jednoj prodavnici u Ovči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track