KURIR SAZNAJE, KRAJ FILMSKE POTERE U ARILJU: Dvojac koji je pucao na policiju noćas se predao!
Foto: Profimedia/Ilustracija

Posle dva dana skrivanja

KURIR SAZNAJE, KRAJ FILMSKE POTERE U ARILJU: Dvojac koji je pucao na policiju noćas se predao!

Crna Hronika -

ARILJE - Dvojica mladića iz "sitroena" užičke registracije, koje je subotu uveče policija pokušala da zaustavi, a oni se oglušili o naređenje i pokušali vozilom u punom gasu da ih udare, noćas su se predali, saznaje Kurir!

Oni su, kako saznajemo, sami došli noćas u policijsku stanicu u Arilju i predali se.

FILMSKA ZASEDA I PUCNJAVA NOĆAS U ARILJU: Punim gasom na policiju, pa posle hitaca peške u beg!

POSLE ZASEDE, PUCNJAVE I FILMSKE POTERE Uhapšen ariljski narko-dvojac, pali sa 58 kg marihuane!

Nijedan od njih nije ranjen, a krv koja je nađena u vozilu potiče od ogrebotine. Inače, te večeri u Arilju je došlo i do pucnjave, a jedan od begunaca pištolj je uperio u policiju.

Užička policija danas je potvrdila da je uhapsila dvojicu muškaraca koji su bili u "sitroenu" u kojem je pronađeno devet stabljika marihuane, težine12 kilograma.

- Operativnim radom, policija je otkrila zasad marihuane i pokušala da zaustavi "sitroen" užičkih registarskih oznaka u kome su se nalazili M. K. (24) i M. V. (25) iz Arilja. M. K. se tereti da je automobilom pokušao da udari policajce, a M. V. da je uperio oružje u pravcu policije - piše u ovom saopštenju.

Policija je protiv njih podnela krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. M. K. se tereti i da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana, saopšteno je jutros iz PU Užice.

(Z. Šaponjić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track