JOŠ NEMA ZVANIČNO OSUMNJIČENIH: Zoran Marjanović ostaje u policiji
Foto: Damir Dervišagić I PS FB

Istraga o ubistvu Jelene Krsmanović u toku

JOŠ NEMA ZVANIČNO OSUMNJIČENIH: Zoran Marjanović ostaje u policiji

Crna Hronika -
BEOGRAD - Kako Kurir saznaje Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Grand produkcije Jelene Jece Krsmanović ostaje i dalje u policiji, a zavanično još niko nije osumnjičen.

Istraga o ovom ubistvu se dalje nastavlja.

Podsetimo Vladmiri Marjanović čiji je sin Zoran je ostao u policiji je rekao da policijsko zadržavanje od 48 sati traje do sutra, a da će onda sud odlučiti da li će odrediti produženje.

- Neće još da ga puste, ne zna se još ništa. Rade ljudi svoj posao. U cilju istrage ne mogu da kažem ništa više. Po proceduri svi smo osumnjičeni, prvo on, pa ja, pa svi redom. Oni treba da otklone svaku sumnju - ispričao je Vladimir Marjanović.

Kurir je jutros objavio informaciju da, policija od jutros ponovo ispituje Marjanovića. Razlog za to mogle bi biti neke kontradiktornosti, ali i stanje samog Marjanovića koji nije bio u potpunosti sposoban da odgovara na pitanja, s obzirom da je juče, na dan kada je i odveden na ispitivanje, pronađeno telo negove supruge.

Podsetimo, Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, koja je pronađena u nedelju po podne mrtva, prošao je poligrafsko ispitivanje u policiji, ali je sinoć, i posle višesatnog ispitivanja, zadržan u policiji. Njegov otac i svekar pokojne pevačice Vladimir Marjanović sinoć je pušten i stigao je kući oko 22 časa.

Takođe još neki od članova porodice Marjanović juče su u toku dana poligrafski testirani. To, međutim, ne znači da je bilo ko od njih osumnjičen za Jelenino ubistvo, niti da se protiv bilo koga od njih vodi policijska istraga, već je reč o uobičajenoj proceduri u ovakvim slučajevima.

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović nestala je u subotu oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka. Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom.

Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

Policija sprovodi inzentivnu istragu na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ubistva pevačice Jelena Krsmanović, kako bi što pre identifikovala osumnjičene.

(S.Vojinović/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track