(KURIR TV) EKSKLUZIVNI SNIMCI SA POPRIŠTA SMRTI Ovo je mesto gde je Kraljevčanin pobio troje komšija
Foto: Srbijavideo.com

Narušeni komšijski odnosi

(KURIR TV) EKSKLUZIVNI SNIMCI SA POPRIŠTA SMRTI Ovo je mesto gde je Kraljevčanin pobio troje komšija

Crna Hronika -

KRALJEVO - Živorad R. (61) iz sela Ratine kod Kraljeva lovačkom puškom usmrtio je bračni par Z.S. (67) i G.S. (64), kao i njihovog komšiju M.K. (52) i ranio Ž.Č. (36), a zatim hicem iz lovačke puške presudio sebi na seoskom groblju.

Krvavom piru prema rečima komšija prethodio je prolazak traktora natovarenog stajskim đubrivom pored kuće Živorada R. koji nije bio u dobrim komšijskim odnosima sa bračnim parom. Njemu je navodno zasmetalo što je stajsko đubrivo padalo na put ubog čega je zvao kumunalnu policiju.

Kada je patrola otišla Živorad je uzeo lovačku pušku i počeo da puca, kaže jedna od komšija. Navodno je Živorad najpre puškom upucao G.S. inače suprugu Z.S., koju je Hitna pomoć sa teškim povredama prevezla u kraljevačku bolnicu, gde je sat i po od prijema preminula. Svoj krvavi put Živorad je nastavio u polju, gde su se u tom trenutku nalazili Z.S., njegov brat M.K. i Ž.C.

Živorad je Z.S. i M.K. ubio na mestu, a Ž.K. ranio i on se nalazi van životne opasnosti.

Živorad potom otišao do lokalnog groblja i pucao sebe u iz lovačke puške.

KRVAVI PIR KOD KRALJEVA: Pucao iz lovačke puške, troje ubio, jednog ranio, pa sebi presudio

- Danas oko 15,30 časova u mestu Ratina kod Kraljeva, dogodilo se trostruko ubistvo i samoubistvo, dok je jedna osoba povređena. Osumnjičeni Ž.R. (61) je na njivi u blizini porodičnih kuća iz lovačke puške pucao na tri osobe koje su na licu mesta podlegle povredama, a zatim u neposrednoj blizini pucao je i na četvrtu osobu koja je, za sada, zadobila neutvrđen stepen povreda i nalazi se u kraljevačkoj bolnici. Osumnjičeni se udaljio sa lica mesta. Njegovo beživotno telo je ubrzo pronađenona seoskom groblju, saopštio je MUP Srbije.

(Srbija video/ EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track