Prikaži najnovije vesti
Zbog sata i 100 evra

KURIR TV GAZDARICA I ĆERKA ME MUČILE, TUKLE I ZLOSTAVLJALE Ispovest kidnapovanog radnika iz Beograda

Crna Hronika 872

BEOGRAD - Celu noć nisam spavao, sve me boli. Plakao sam kao malo dete. Bivša gazdarica je uverena da sam joj ukrao 100 evra i sat, pokušao sam da joj objasnim da nemam nikakve veze. Šutirali su me gde su stigli, udarali pesnicama, a u autoperionici naterali su me da uđem u kanal pun vode i blata.

Ovim rečima za Kurir počeo je ispovest Ratko Radović (32), radnik autoperionice "Hobotnica" u Kumodraškoj ulici u Beogradu, koji je u ponedeljak otet i brutalno pretučen.

Filmska otmica

Njega je otela bivša gazdarica Snežana N. (47), njena ćerka A. N. (21) i još trojica muškarca među kojima su dvojica uhapšenih M. Đ. (25) i B. M. (21).

- Horor sa Snežanom, kod koje sam nekada radio, počeo je 15 dana pre otmice. Slala mi je poruke u kojima je tražila da joj vratim 100 evra i sat. Objašnjavao sam joj da ne znam o čemu priča. Došla je u autoperionicu u kojoj sad radim sa nekoliko muškaraca. Kada sam ih video počeo sam da bežim - rekao je Radović.

On dodaje da ga je jedan od muškaraca ubrzo stigao i počeo da udara, kao i da su za njim u BMW stigle Snežana i njena ćerka.- Na silu su me ugurali u njen BMW - priseća se Radović.

Neviđena tortura

Prema njegovim rečima odvezli su ga do Snežanine autoperionice na Novi Beograd.

- Kada smo stigli tamo, naredili su mi da uđem u kanal pun vode i blata. Snežana je vikala na mene psovala, čini mi se da su me na svaku njenu reč iznova udaral. Mučenje je trajalo do dolaska policije. Kada su oni uleteli Snežana se u sekundi promenila. Grlila me je i tešila... ali to joj nije pomoglo - rekao je Radović.

Trebala je da me krsti..

Kako kaže pre nego što se ovo dogodilo bivša gazdarica je trebala da ga krsti.

- Hteo sam da mi bude kuma, ali sada... - rekao je pognute glave razočaren i prebijen radnik perionice.


OTMICA U BEOGRADU USRED DANA: Uz pretnju nožem uvukli radnika auto-perionice u BMW i pobegli!

FILMSKA AKCIJA U KUMODRAŠKOJ USRED BELA DANA: Majka i ćerka otele bivšeg podstanara!

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir