Prikaži najnovije vesti
Osumnjičeni se terete za krivično delo iznuda

(KURIR TV) OTMICA OTETOG RADNIKA PERIONICE: Majci pritvor do 30 dana, ćerka se brani sa slobode

Crna Hronika 22

BEOGRAD - Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana vlasnici auto-perionice "Magnum" Snežani N, koja se tereti da je u ponedeljak, sa još troje osumnjičenih, otela i maltretirala bivšeg radnika Ratka Radovića (32), koji joj navodno duguje novac, rečeno u tom sudu.

Za preostalo troje osumnjičenih, među kojima je i njena ćerka, sud je prihvatio predlog tužilaštva i odredio im meru zabrane prilaženja i komuniciranja sa svedocima, rekla je portparol suda Danijela Bogdanović.

KURIR TV GAZDARICA I ĆERKA ME MUČILE, TUKLE I ZLOSTAVLJALE Ispovest kidnapovanog radnika iz Beograda

Ukoliko prekrše ovu zabranu i njima bi mogao da bude određen pritvor.Osumnjičeni terete za krivično delo iznuda u saizvršilaštvu, a sinoć su svi u tužilaštvu izneli svoje odbrane.

Pored Snežane N. i njene ćerke Anje, osumnjičeni su Branislav M. (21) i Miloš Đ. Uhapšeni su u ponedeljak nakon što su oštećenog Ratka Radovića bivšeg radnika koji se u međuvremenu zaposlio u auto perionici "Hobotnica" izvukli s posla i maltretirali ga ogorčeni što je promenio posao. Navodno su od njega tražili novac koji im duguje.

(Tanjug/EPK)

 

OTMICA U BEOGRADU USRED DANA: Uz pretnju nožem uvukli radnika auto-perionice u BMW i pobegli!

FILMSKA AKCIJA U KUMODRAŠKOJ USRED BELA DANA: Majka i ćerka otele bivšeg podstanara!

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir