(KURIR TV) PAŽNJA, OVAKO LOPOVI OPERIŠU PO BEOGRADU! Pogledajte kako su usred dana pokrali ženu!
Foto: Kurir TV

(KURIR TV) PAŽNJA, OVAKO LOPOVI OPERIŠU PO BEOGRADU! Pogledajte kako su usred dana pokrali ženu!

Crna Hronika -

Kradljivci ne prezaju ni od čega, pa čak i da otmu novac usred bela dana iz dečijih kolica. U to se na najgori način uverila Beograđanka Mirjana Velimirović, kojoj su tri kradljivice ukrale 1.200 evra u punoj poslastičarnici na Bulevaru Kralja Aleksandra.

- To se desilo negde oko jedanaest sati prepodne u poslastičarnici. Bila sam pre toga sa bebom u banci i podigla pare za odlazak mog muža u Rusiju. Onda sam otišla u menjačnicu na Kalenić pijaci i kupila 1.200 evra. Sad kad vraćam film, mislim da sam te devojke videla tamo i da su me verovatno pratile do Bulevara.

Mirjani isprva nije bilo sumnjivo što su one sele do njenog stola, a onda ekspresno ustale i otišle. Međutim, veoma brzo je primetila da joj je bebina torba otvorena i da nedostaje novac.

- Kada sam kasnije pogledala snimak sa kamere shvatila sam da sam ja kriva jer sam im sve "dala na tacni", a da su one profesionalke koje su munjevito iskoristile tu priliku.

Nakon toga oštećena žena je krađu prijavila policiji, a oni su joj najavili da će je do petka obavestiti u rezultatima istrage. Ako neko prepoznaje tri pljačkašice sa snimka, neka obavesti najbližu policijsku stanicu o tome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja