Radar

(KURIR TV) SAOBRAĆAJNA RACIJA NA PUTEVIMA U SRBIJI: Za dva dana zabeleženo 5.000 PREKRŠAJA!

Crna Hronika -

Beograđanin koji je po gradu vozio 140 km na čas je rekorder, sa čak 90 kilometara više od propisane brzine

BEOGRAD - Više od 5.000 prekršaja zabeleženo je za samo dva dana akcije koju sprovodi saobraćajna policija u Srbiji, a od toga je 4.650 vozača prekoračilo brzinu.Rekorder je vozač iz Beograda koji je po gradu vozio 140 kilometara na čas, čak 90 više od propisanog.Pijani usred danaAleksandar Radenković, viši policijski inspektor u Upravi saobraćajne policije, kaže da 31 zemlja u svetu ovih dana sprovodi akciju, koja će trajati do 23. aprila, ali u okviru nje imaju i tzv. spid maraton, odnosno 24-časovnu kontrolu brzine.- Na terenu je oko 150 ručnih radara i deset presretača - rekao je juče Radenković, s kojim smo razgovarali na Novom Beogradu, u Ulici Milutina Milankovića, gde je bila ručna radarska kontrola.

RIGOROZNA KONTROLA VOZAČA DVOTOČKAŠA: Maskirani policajci love motocikliste!Radenković objašnjava da policajci, osim brzine, kontrolišu i ostale prekršaje.

Nema gledanja kroz prste... Saobraćajac sa ženom koja je vozila 71km/h umesto 50
Nema gledanja kroz prste... Saobraćajac sa ženom koja je vozila 71km/h umesto 50

Brzina odnosi živote

- Proveravaju se i registracija, pojas, korišćenje mobilnog, i radi se alko-test. Iznenađujuće je koliko smo vozača u po bela dana zaustavili koji su imali alkohola u krvi - rekao je sagovornik Kurira.Prema njegovim rečima, prekoračenje brzine je ubedljivo vodeći uzrok nesreća.- Od početka godine do 18. aprila, u 9.716 saobraćajki poginulo je 138 ljudi - navodi Radenković. Dok smo s njim razgovarali, radar je zabeležio prekoračenje brzine automobila, i to za 21 kilometar, a vozila ga je trudnica.- Žurim kod lekara - rekla je ona, a saobraćajac joj je napisao kaznu.

NE PROPUSTITE...

VOZAČI, OPREZ! ČEKAJU VAS OGROMNE KAZNE: Ni izostanak paketa prve pomoći se neće tolerisati(FOTO) AKCIJA SAOBRAĆAJACA U BEOGRADU: Za noć kažnjen 371 vozač, 178 vozilo u pijanom stanjuZAMKA ZA VOZAČE: Policijska sačekuša usred njive

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) INTERVENTNA MU PREPREČILA PUT: Racija na Pančevačkom putu

J. Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track